Wild set of tp porn videos on PornsOK.com immediate bitwave Library zlib

Bosch lansează în India un dispozitiv de diagnosticare medicală cu inteligență artificială

Pentru a face diagnosticele medicale mai accesibile, Bosch a creat Vivascope – un dispozitiv compact care creează imagini microscopice digitale ale celulelor organismului și le analizează cu ajutorul unor algoritmi avansați de învățare automatizată. Vivascope a primit Premiul pentru Inovație CES la categoria „Tehnologie pentru o lume mai bună”. Vivascope poate analiza morfologia celulei umane într-un timp scurt. Algoritmul IA integrat analizează forma, starea și structura celulelor. Apoi le împarte pe categorii și detectează variațiile minuscule. Vivascope a fost dezvoltat cu ajutorul clinicienilor și experților din laboratoarele din India. Lansarea sa în India este preconizată pentru mijlocul anului 2020. Ulterior vor urma și alte regiuni. Până în prezent, platforma a fost pregătită cu ajutorul a peste 30.000 de imagini și 9 milioane de puncte microscopice din celule și poate extrage 165 de caracteristici distincte din fiecare celulă individuală. Poate realiza o evaluare automată în 15 minute și poate oferi medicului patolog informații referitoare la peste 30 de posibile boli sau afecțiuni clinice. Pe lângă raportarea pe bază de dovezi, fiecare analiză este validată de un medic patolog pentru asigurarea unui diagnostic precis.

În special în zonele îndepărtate și în unitățile care nu au acces la echipamente de top, pacienții se pot confrunta cu perioade de așteptare de la trei la opt zile pentru a primi orice rezultate în urma prelevării de probe. Vivascope este conceput pentru remedierea acestei situații. În prezent, aproximativ două treimi din diagnosticele clinice sunt realizate manual, cu ajutorul unui microscop optic convențional. Precizia diagnosticului depinde și de expertiza și experiența medicului patolog. Combinația dintre numărul mare de probe și metodele care implică o muncă intensă are impact asupra timpului necesar și preciziei rezultatelor.

Vivascope poate ajuta medicii patologi din întreaga lume să evalueze diferite probe de la distanță și oferă pacienților care locuiesc în regiuni rurale posibilitatea de a avea acces la un diagnostic de laborator. „Dacă pacientul nu poate merge la laborator, laboratorul va merge la pacient”, afirmă Guruprasad S., vicepreședinte al Robert Bosch Engineering and Business Solutions din India și responsabil pentru domeniul activităților de asistență medicală. Produsul necesită doar alimentare cu energie electrică și poate fi perfect integrat în sistemele informatice ale unui spital sau laborator. Grupul de acumulatori integrat asigură o durată de funcționare continuă de peste șase ore, chiar și în cazul unei pene de curente. Datele stocate în cloud pot fi partajate digital către alte laboratoare – oricând, oriunde în lume.

Deoarece este o platformă deschisă, cu conectivitate digitală, dispozitivul permite prelucrarea ulterioară, în scopuri academice, de către comunitatea din domeniul cercetării și prin colaborări reciproce. Pe lângă premiul CES „Tehnologie pentru o lume mai bună”, platforma a primit și Premiul european pentru Design de produs 2019, la categoria Echipamente de proiectare/medicale/științifice pentru industrie și științe naturale.