Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Bogdan Mircea Ciobanu este noul CEO Exclusive Networks România

Exclusive Networks România anunță numirea lui Bogdan Mircea Ciobanu în funcția de CEO, în locul lui Mariusz Kochanski, Președintele și CEO al cluster-ului Exclusive Networks CEE, care a activat ca CEO remote pentru Exclusive Networks România în ultimii doi ani.

Bogdan Ciobanu și-a început parcursul cu studii de inginerie la Iași, București, Paris, continuând cu Executive MBA, titlul obținut în Statele Unite și România. Experiența sa anterioară include funcția de CEO la SABS, companie românească de software, și de Director Regional pentru Europa de Sud-Est la Alcatel-Lucent Enterprise,  producător de soluții de comunicații unificate și rețele de date.

Mandatul lui Bogdan Ciobanu urmărește consolidarea echipei locale, dezvoltarea rețelei de parteneri, creșterea sustenabilă și extinderea prezenței Exclusive Networks pe piața românească.

2023 a fost un an record pentru Exclusive Networks, compania înregistrând la nivel global vânzări brute de 5,145 miliarde de euro, în creștere cu 14% raportat și, respectiv, 16% la curs valutar constant, conform datelor companiei. Rezultatele au fost determinate de creștere vânzărilor brute raportate de peste 30% în America de Nord și peste 14% în regiunea EMEA.

Exclusive Networks România a avut, în 2022, o cifră de afaceri de peste 170 de milioane lei, cu 42% maim ult față de 2021, când cifra de afaceri se situa la 119.585.491 lei, aceasta reprezentând deja o creștere de 31% comparativ cu anul anterior.

Compania Exclusive Networks (EXN) este specializată în securitate cibernetică și are birouri în peste 45 de țări.