Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Bogdan MIHALCEA, ATEN @ DX Summit 2023: Administrația publică poate reduce costurile cu peste 70% utilizând tehnologiile Aten. Soluțiile noastre pot fi furnizate gratuit primăriilor

Bogdan MIHALCEA, Country Manager – ATEN @ DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT 2023, organizat de Digital Transformation Council, Revista Comunicații Mobile și TelecomTV, pe 28 iunie 2023, la Grand Hotel Continental, moderat de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Aten este o companie de tehnologie înființată în urmă cu 44 ani. Biroul din România a fost deschis în 2019 și acoperă zona țărilor din Balcani, plus Ucraina.

De exemplu, Aten s-a implicat în proiectul recent al aeroportului din Brașov, în realizarea turnului virtual de control, care include tehnologia produsă de companie. Mă bucur că ați prezentat pe larg proiectul aeroportului de la Brașov în cadrul DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT 2023.

Obiectivul final al strategiei companiei este de a face mai ușoară viața clienților, a cetățenilor.

În business-ul regional al Aten, vă voi da câteva exemple de aplicații la care am lucrat, la care noi furnizăm tehnologia, integrarea fiind făcută de alte companii.

Ce înseamnă digitalizare pentru Aten? În domeniul medical înseamnă capacitatea unui doctor de a vedea în timp real semnele vitale ale tuturor pacienților.

Cel mai mare spital de copii din România este dotat cu un mare panou de supraveghere și doctorii pot accesa de pe tabletă semnele vitale ale pacienților.

Ce mai înseamnă digitalizare? Înseamnă capacitatea unui general de a-și vedea în timp real trupele în teren și de a le direcționa din punct de vedere tactic. Este tehnologia pe care Aten o furnizează în Ucraina, dar nu numai.

Ce mai înseamnă digitalizare? Înseamnă capacitatea unui controlor de trafic de a vedea în timp real poziția unei aeronave, spre exemplu, și de a gestiona în mod eficient tot ceea ce înseamnă trafic.

Pentru administrația publică înseamnă eficientizarea activităților. Prin utilizarea tehnologiei Aten, administrația publică poate reduce costurile cu peste 70%.

Soluțiile noastre și ale altor vendori, integrate, pot fi furnizate gratuit primăriilor. Practic, costul acestora va fi rapid amortizat prin economiile realizate.

Iluminatul public poate fi redus cu 10% în timpul nopții prin senzorii montați, care, dacă nu există trafic, reduc luminozitatea echipamentelor de iluminat.

Ce mai înseamnă digitalizare? Un profesor poate prelua tema unui elev de pe tabletă și apoi o poate partaja la clasă prin intermediul unui ecran digital, procesul de educație devenind astfel mult mai plăcut.

Ce mai înseamnă digitalizare? Înseamnă partajarea resurselor/conținutului de pe telefoanele sau tabletele participanților la o ședință.

Inteligența artificialăva fi adoptată la scară largă, în timp, și acest proces va însemna și mai mult control.

VIP SPEAKERS @ DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT 2023