Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Ruxandra Vodă părăsește Telekom Romania Mobile după 14 ani. Ștefania Petre va fi noul director de comunicare corporativă

Ruxandra Vodă (foto), director de comunicare corporativă la Telekom Romania Mobile, va părăsi compania, începând cu data de 1 iulie, după 14 ani de activitate în cadrul operatorului telecom. Rolul său va fi preluat de către Ștefania Petre, actualul Manager de Reglementare, Managementul Riscului Corporativ și Securitate, care va conduce activitățile de Comunicare Externă, Sustenabilitate și Responsabilitate Corporativă.

Cariera Ruxandrei Vodă se întinde pe o perioadă de 25 de ani în sectoarele telecomunicațiilor și ICT, retail, media și publicitate, de-a lungul căreia a deținut diverse roluri de conducere în domeniile de comunicare corporativă, responsabilitate corporativă și ESG.

Ruxandra Vodă deține un doctorat în Global Leadership and Change și un Executive Master of Business Administration de la Tiffin University, Ohio, Statele Unite. De asemenea, a obținut un masterat în comunicare audio-video la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și o diplomă de licență în Jurnalism și Studii de comunicare în masă la Universitatea din București.

Ștefania Petre este licențiată în Științe Juridice și face parte din echipa Telekom Romania Mobile Communications de 16 ani, perioadă în care a deținut roluri de conducere în ariile de Reglementare și Afaceri Externe.