Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

6 din 10 români cred că infracționalitatea a crescut în ultimele 4 luni

Peste 60% dintre români sunt de părere că numărul de infracțiuni a crescut în ultimele 4 luni, potrivit unui sondaj online comandat de Atu Tech (a2t.ro), care se poziționează drept cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri. Sondajul a fost realizat în perioada 02 – 10 iulie, în mediul online, pe un eșantion reprezentativ de 1.711 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 2%.

71% dintre respondenți se așteaptă ca rata infracționalității să crească și mai mult în următoarele luni.

Am văzut, în ultimele luni, o efervescență în interesul românilor pentru produse și sisteme de securitate complexe, iar rezultatele sondajului vin să confirme această tendință, pe care am anticipat-o și pentru care ne-am pregătit cu produse noi și stocuri pentru cele mai căutate.”, spune Sorin Felea, director Atu Tech (a2t.ro).

Peste 50% dintre respondenții sondajului consideră că decizia de achiziție a unui sistem de securitate este determinată în această perioadă de situația creată de pandemia de COVID-19, de restricțiile de deplasare impuse de autorități (naționale și internaționale) ca măsură de prevenție și de reîntoarcerea în țară a unui număr foarte mare de români.

Potrivit sondajului Atu Tech, peste 70% dintre respondenți apreciază că un sistem de supraveghere video îi descurajează pe infractori să comită furturi sau tâlhării.

Clienții Atu Tech preferă sisteme de securitate mai complexe și sisteme Smart Home, dotate cu tehnologii de ultimă generație și intuitive, care permit configurarea rapidă și care pot fi accesate de la distanță direct de pe smartphone. În prezent, valoarea medie a unui sistem de supraveghere complex cu 4 camere cu rezoluție Full HD și toate accesoriile incluse, inclusiv hard disk, este de 900 – 1.000 de lei.