Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

38 de elevi din Șuletea au primit echipamente Digi pentru școala online

Scrisoarea emoționantă pe care Gabriela, o fetiță din comuna Șuletea (Vaslui), a transmis-o  primarului localității, şi pe care reporterii de la Digi24 au mediatizat-o, a determinat grupul Digi | RCS & RDS să doneze primăriei menţionate telefoane inteligente Digi C2 și abonamente de telefonie mobilă pentru ca elevii din localitatea vasluiană să aibă acces la cursurile online.

Ciprian Robert Tamaș, primarul localității, a răspuns cererii Gabrielei, aşa încât Digi a decis să sprijine alți elevi din comunitate, care nu au acces la computere, telefonie mobilă și internet. La recomandarea directorului școlii din comuna Șuletea, 38 de echipamente și SIM-urile necesare au ajuns în localitate și au fost distribuite copiilor care, până acum, nu puteau să participe la învățământ la distanță. Accesul la internet este asigurat prin abonamentele cu net mobil nelimitat în rețeaua 4G, oferite gratuit elevilor, timp de 6 luni.                                                                                                                                                                                                                           

Acțiunea de solidaritate digitală desfășurată la Șuletea se înscrie în programul de responsabilitate socială corporativă #DigiEdu prin care operatorul de comunicații electronice susține accesul la educație pentru copiii din medii defavorizate și să prevină abandonul școlar în România. În 2019, Grupul Digi, Digi24 și World Vision România au derulat proiecte de solidaritate digitală prin care au fost donate 24 de calculatoare și laptopuri, 8 tablete și servicii de conectivitate școlilor din localitățile Cleanov (Dolj), Cioatele și Parpanița (Vaslui). Potrivit datelor furnizate în 8 mai 2020 de Ministerul Educatiei, în acest moment, în România, în jur de 250.000 de elevi (estimare) au nevoie de dispozitive electronice pentru acces la învățământ la distanță.