20 de restaurante înrolate în noua platformă mobilPay Delivery, pentru comenzi de la restaurante, magazine și producători locali

NETOPIA Payments lansează mobilPay Delivery, o platformă prin care puteţi face comenzi la restaurante, magazine și producători locali de produse alimentare. În platformă au fost înrolate în perioada pilot peste 20 de restaurante din București, printre care La Mama, Speed Pizza, Sushi House sau Burger Van, iar până la finalul anului, urmează a fi listate peste 100 de restaurante partenere.

Pentru plasarea comenzilor, accesaţi secțiunea Restaurante din aplicația mobilPay Wallet, introduceţi adresa de livrare și apoi alegeţi preparatele sau produsele preferate de la restaurantele partenere disponibile în zonă. Puteţi opta pentru una dintre cele două variante disponibile pentru primirea comenzilor: livrare la adresă sau pickup – ridicare personală. Noul serviciu este integrat în aplicația mobilă mobilPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA Payments, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți în toate mediile.

Compania anunță că în scurt timp în platforma mobilPay Delivery va fi adăugată secțiunea Magazine, adresată comercianților de legume&fructe, apicultură, înghețată, vinuri, cafea sau produse tradiționale. Printre magazinele listate se vor regăsi Butoiul cu înghețată sau Gust Autentic.

Pe lângă plata online cu cardul, puteţi achita comenzile și cu carduri de masă, NETOPIA Payments  încheind în acest sens parteneriate cu toate companiile emitente de tichete de masă.

Comercianții care activează în zona de restaurante, fast-food-uri, cafenele, magazine alimentare sau cele specializate în produse și preparate alimentare (precum micii producători locali din domeniul agricol) din toată țara, care au organizat propriul serviciu de livrare, se pot înregistra în platforma mobilPay Delivery completând formularul disponibil aici: https://bit.ly/Mpydelivery. Aplicația are peste 300.000 de utilizatori. Platforma de comandă directă integrează automat soluțiile de coș de cumpărături online și plată online. NETOPIA Payments percepe comercianților un comision de 6% din fiecare tranzacție înregistrată, ce include și taxele de procesare a plăților.