Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Puterea comună de procesare a smartphone-urilor, în lupta contra COVID-19, prin aplicaţia gratuită DeamLab

Prin aplicația DreamLab, dezvoltată de către Fundația Vodafone Australia, posesorii de telefoane inteligente pot sprijini cercetarea în domeniul cancerului. Începând de astăzi, în aplicație a fost inclus Corona-AI, un nou proiect care va folosi aceeași tehnologie pentru a ajuta la lupta împotriva răspândirii coronavirusului.

Utilizatorii de telefoane inteligente din România pot şi ei contribui la accelerarea studiilor pentru găsirea unor tratamente împotriva virusului COVID-19 folosind aplicația gratuită DreamLab, ca parte a colaborării dintre Fundația Vodafone și oamenii de știință de la Imperial College London. Aplicația mobilă utilizează puterea comună de procesare a smartphone-urilor pentru a efectua calcule complexe într-un ritm mult mai rapid decât în mod tradițional.

„Aplicația DreamLab a contribuit deja la noi descoperiri în tratarea cancerului, mulțumită implicării utilizatorilor, iar acum vrem să ne alăturăm în lupta societății cu virusul COVID-19.” precizează Joakim Reiter, membru în Boardul Fundației Vodafone și Director External Affairs, Vodafone Group.

„Așa cum spuneam și în septembrie 2019, când Fundația Vodafone România a lansat local DreamLab pentru a sprijini lupta împotriva cancerului, această aplicație ne oferă tuturor șansa de a folosi tehnologia pentru a face bine. Nu necesită efort sau expunerea la riscuri de sănătate: din confortul căminului nostru, o putem descărca gratuit și porni înainte de a ne culca, și, în tot acest timp, fiecare dintre noi contribuie la salvarea miilor de oameni care suferă de această afecțiune virală.”, a spus Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Cercetătorii estimează că proiectul ar putea grăbi accesul la medicamente eficiente și ar permite elaborarea de tratamente adaptate împotriva acestei boli infecțioase.

„Avem nevoie urgentă de noi tratamente pentru a face față COVID-19. Dintre medicamentele existente, probabil că unele ar putea fi eficiente în tratamentul bolii, dar trebuie să facem analize complexe folosind inteligența artificială pentru a afla ce moleculă sau combinații de molecule ar putea să combată virusul atunci când se află în interiorul corpului. Toate acestea necesită o putere de calcul uriașă, iar DreamLab ne permite să facem această muncă importantă într-un interval de timp mult mai scurt,” a declarat Dr. Kirill Veselkov de la Departamentul de Chirurgie și Cancer al Imperial College London, care conduce cercetarea.

Proiectul Corona-AI urmărește două direcții:

  1. Identificarea de medicamente existente și molecule din alimente cu proprietăți anti-virale
  2. Optimizarea combinațiilor dintre aceste medicamente și molecule alimentare cu proprietăți antivirale pentru o creștere a rezistenței împotriva infecțiilor cu coronavirus

În timp ce o cercetare tradițională ar putea dura ani de zile, abordarea DreamLab, care se bazează pe procesoare mobile și tehnologie cloud, poate reduce drastic timpul necesar pentru a analiza cantitatea uriașă de date existe. Un computer care funcționează 24 de ore pe zi ar avea nevoie de zeci de ani pentru a prelucra datele, în timp ce o rețea de 100.000 de telefoane inteligente care rulează peste noapte ar putea rezolva calculele în doar câteva luni.

În acest moment, aplicația este disponibilă în România, Australia, Italia, Noua Zeelandă, Spania, și Marea Britanie, urmând ca alte țări să se alăture în săptămânile următoare. DreamLab poate fi descărcată din App Store sau Google Play Store. Pentru ca aplicația să funcționeze în limba română, utilizatorii trebuie să aibă telefonul setat pe această limbă înaintea descărcării aplicației. Orice utilizator poate descărca aplicația în mod gratuit, însă, odată instalată, aceasta generează trafic de date. Vodafone România susține proiectul DreamLab prin acordarea gratuită a traficului de date naționale necesar funcționării aplicației pentru clienții săi. DreamLab nu are acces la informațiile utilizatorilor.