Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Zitec: trecem definitiv la modul de lucru hibrid. În pandemie ne-am mărit echipa cu peste 65%

Echipa companiei Zitec a crescut cu peste 65% pe durata pandemiei, de la 160 de specialiști în martie 2020, la 265 în prezent. Totodată, compania a trecut definitiv la modul de lucru hibrid, angajaţii având posibilitatea să decidă individual opțiunea privind desfășurarea activității, din birou sau la distanță, conform declaraţiilor oficialilor Zitec.

Zitec își propune extinderea echipei cu cel puțin 60 de specialiști, atât pe roluri tehnice de programare în PHP, iOS, Android, Node.Js, React JS, poziții de Quality Assurance, Project Management, precum și în departamentele de suport: financiar, resurse umane, marketing sau vânzări.

Compania a realizat un sondaj intern pentru a vedea opțiunile angajaţilor legate de cum vor să-și desfășoare activitatea. Potrivit sondajului, peste 60% dintre colegi doresc să lucreze de acasă, 20% vor să lucreze de la birou, iar 20% preferă un mod de lucru hibrid, atât de acasă, cât și de la birou.

„Am preferat să nu impunem o politică rigidă la nivel de companie cu privire la modul de lucru post-pandemie și am decis să lăsăm lucrurile să se așeze în mod natural, bazându-ne pe principiul că prețuim flexibilitatea, dar și asumarea responsabilității în cadrul echipelor. Prin urmare, am luat hotărârea să trecem la un mod de lucru hibrid, astfel încât fiecare membru al echipei să poată alege cea mai bună opțiune pentru el.”, precizează Florentina Greger, Chief Talent Experience Officer în echipa Zitec.