Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Elena Unciuleanu, Reporting Center @ Gala DX 2022: Noutatea regtech din 2022 este că autoritățile statului au decis să se automatizeze. La Reporting Center unim trei zone: a autorităților, a băncilor și a tehnologiei

Elena UNCIULEANU, Fondator & CEO – Reporting Center @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

NOMINALIZARE – REPORTING CENTER – BEST REGTECH – Banking Intelligence
– Elena UNCIULEANU
Executive Manager

Vă mulțumesc pentru premiul acordat!

În urmă cu 7 ani, când am pornit Reporting Center, nu exista noțiunea de RegTech. Toată lumea a auzit, însă, de noțiunea Fintech.

La început și compania Reporting Center era încadrată în zona fintech. Prin RegTech se înțelege regulatory technology.

Ce facem noi la Reporting Center este să unim trei zone: a autorităților, a băncilor și a tehnologiei. Avem o platformă pe care am instalat-o în ultimii 7 ani în 14 instituții financiare.

VIDEO

Noutatea anului acesta este că, din punct de vedere regtech, autoritățile statului au decis să se automatizeze, ceea ce este bine pe de o parte. A fost bine pentru noi, dar puțin debusolant pentru persoanele juridice. Acum, ANAF solicită E-Factura și SAF-T, care i-a afectat în acest an pe marii contribuabili, urmează în 2023 și băncile, iar în viitor toate persoanele juridice.

În acest context, Reporting Center a luat platforma, care până acum o instalam on premises la bănci și IFN-uri, și am pus-o în cloud la dispoziție tuturor persoanele juridice care trebuie să raporteze SAF-T. Practic, extindem acest regtech și pe zona ANAF, nu doar BNR sau Biroul de Credit.

Împart premiul primit în această seară cu echipa Reporting Center, care a lucrat mult la acest proiect în ultimii 7 ani.