Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

VTEX România va coordona noile operațiuni deschise în Bulgaria și Polonia

VTEX va coordona de la București noile parteneriate stabilite în Bulgaria și Polonia, extinderea în regiune presupunând și mărirea echipei din România. În prezent, VTEX are 15 angajați în România și doreşte să îşi mărească echipa până la finalul anului, atât pentru gestionarea activității din România, cât și pentru adresarea regiunii.

Biroul VTEX din România coordonează procesul de extindere în regiune și țintește, pentru perioada următoare, consolidarea prezenței și în Grecia, Cehia, Austria și Slovacia.

La nivel global, VTEX a deschis recent, la Singapore, primul birou din Asia, construind și o echipă locală, pentru a deservi piețele din regiunea Asia–Pacific., cum ar fi magazinele de tip direct-to-consumer ale Motorola din India și Japonia, sau Stanley Black & Decker, cu magazine B2B în India și Coreea de Sud.

Asia este continentul cu cea mai rapidă creștere din comerțul electronic mondial, făcându-l o piață de primă clasă pentru retailerii online care doresc să aibă acces la un număr mare de clienți.

VTEX a încheiat luna trecută o nouă rundă de finanțare Serie D, în valoare de 225 de milioane de dolari, devenind astfel, cel mai nou unicorn tech prezent și în România, după ce, anterior, VTEX a fost recunoscut de Gartner ca o companie vizionară și de IDC, ca platforma de comerț cu cea mai rapidă creștere din lume și lider în domeniu, precizează oficialii companiei.