Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Plata prin SMS a Peajului şi a Rovinietei a fost reluată

Plata prin SMS a Peajului şi a Rovinietei a fost reluată ca urmare a remedierii problemei tehnice, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), citată de Agerpres. „Achitarea Peajului şi a Rovinietei a fost posibilă la ceilalţi operatori printre care şi la benzinării, pe toată perioada suspendării plăţilor prin SMS. Precizăm că, în cazul în care din diverse motive aţi tranzitat podurile dunărene fără a achita PEAJ, puteţi plăti acest serviciu, inclusiv la benzinării, până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii. Atragem însă atenţia că trebuie să achiziţionaţi Rovinieta înainte de a pleca la drum şi că puteţi achita acest serviciu inclusiv la benzinării”, menţionează CNAIR.

Plata Peajului şi a Rovinietei prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă a fost suspendată duminică pentru câteva ore din cauza unor probleme tehnice, precizează Agerpres.