Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Viziunea Samsung pentru noul normal: inovaţii, colaborare deschisă şi agilitate operaţională

TM Roh a prezentat, pentru prima oară, strategia și viziunea Samsung, la 6 luni după ce a preluat funcția de președinte și Head of Mobile Communication Business din cadrul Samsung Electronics.

TM Roh detaliază cele trei priorități pe care Samsung le va urmări în perioada următoare, a „noului normal”: inovații semnificative, colaborare deschisă și agilitate operațională.

„În cadrul Unpacked, vom prezenta cinci noi device-uri. Acestea reprezintă viziunea noastră, aceea de a oferi experiențe mobile inovatoare, indiferent de unde ne aflăm. Acestea combină puterea cu funcționalitatea fără cusur, indiferent dacă lucrăm sau ne jucăm, acasă sau în deplasare”, precizează TM Roh.

Detaliile celor trei priorități strategice Samsung, în viziunea lui TM Roh:

Inovații semnificative. Perioada următoare va fi caracterizată de inovații mai curajoase. Vom transforma tehnologia mobilă într-una mai personală, mai inteligentă, mai utilă și mai sigură. Vom crea mai multe produse pe care poate acum câțiva ani nu le credeam posibile, așa cum sunt telefoanele pliabile. Totodată, pe măsură ce telefoanele Galaxy 5G sunt disponibile pe cât mai multe piețe, această tehnologie ne va permite experiențe pe care nici măcar nu ni le putem imagina acum.

Colaborare deschisă. Gândiți-vă la colaborarea noastră cu Google, Microsoft, Netflix și Spotify. Am lucrat cu Google pentru a optimiza apelurile video, în așa fel încât utilizatorii să se poată conecta mai ușor cu cei dragi. De asemenea, am extins parteneriatul cu Microsoft, astfel încât smartphone-urile noastre Galaxy să poată distribui mesaje, fotografii și fișiere cu PC-urile Windows în timp real. Această colaborare va continua să se extindă, dat fiind că urmează un parteneriat cu Xbox.

Agilitate operațională. Agilitatea ne-a permis să creăm dispozitive puternice și, implicit, experiențele conectate pe care ele le oferă. O parte din ele vor fi prezentate în cadrul Unpacked. Am luat în considerare ceea ce oamenii își doresc și ceea ce au nevoie – dispozitive optimizate pentru muncă, jocuri, multitasking, pentru o multitudine de stiluri de viață. Angajamentul nostru pentru inovație, alături de agilitatea noastră operațională ne-au permis să reimaginăm complet experiența cu telefonul mobil.