Xerox România are un nou Country Manager, Florina Sereş

Florina Sereș a fost numită General Manager al Xerox România, începând cu luna iulie a acestui an, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.

Florina s-a alăturat echipei Xerox în 2011, ca Indirect Channels Business Director pentru România. Sub conducerea ei, echipa Channels a fost premiată intern drept cea mai bună echipă din regiune, timp de cinci ani consecutiv. Regiunea Xerox din care face parte România include țări ca Norvegia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Turcia și Israel.

În 2016 obţine poziția regională Indirect Channels Director pentru întregul grup CITG și, ulterior, pentru cea de marketing.

Înainte de a se alătura Xerox, Florina a lucrat 8 ani în domeniul IT, ocupând poziții de Product Management și Business Unit Management.

Florina are o licență în Matematică și Informatică, un masterat în Vânzări și Marketing și un MBA în General Management, de la University of Sheffield.

Este o onoare pentru mine să conduc o astfel de echipă, într-o companie atât de prestigioasă și de longevivă. Îmi doresc ca, împreună, să continuăm să fim lideri în domeniul managementului documentelor și în top pe piața echipamentelor de birou și de producție, ajutând companiile să contureze și să implementeze în siguranță noi modalități de lucru și de colaborare, într-o vreme în care transformarea digitală și dematerializarea documentelor au devenit brusc nevoi stringente pentru orice organizație.”, a declarat Florina Sereş la numirea în funcţia de General Manager Xerox România.