VIDEO Noutăţi Samsung din seria Galaxy A

Samsung a prezentat astăzi noile dispozitive Samsung Galaxy A52, A52 5G și A72, din seria seria Galaxy A.

Dispozitivele din noua gamă Galaxy A au cameră quad, cu rezoluție de 64MP, ce permite filmare 4K. Funcția Scene Optimizer folosește tehnologie AI în surprinderea fotografiilor și dispune de setări pentru 30 de categorii diferite de imagini și fundaluri, precum mâncare, peisaje și animale de companie. Au ecran Super AMOLED cu rata de reîmprospătare de 120Hz pe Galaxy A52 5G și 90Hz pe Galaxy A52 și A72. Display-ul este certificat „Eye Care”[1] și ajustează automat temperatura culorilor de pe display, în baza modelelor de utilizare a smartphone-ului, pentru a reduce oboseala ochilor cu ajutorul funcției „Eye Comfort Shield”[2].

SmartThings se conectează cu mii de dispozitive, gestionându-le într-un mediu inteligent de acasă chiar prin seria Galaxy A – precum dispozitive wearables, tablete, computere și televizoare. În plus, SmartThings Find localizează dispozitivele asociate în direcții mai intuitive și detaliate, iar localizatorul Bluetooth Galaxy SmartTag[3] poate identifica dispozitive sau obiecte neconectate. Astfel, utilizatorul poate conecta și controla mii de dispozitive cu ajutorul seriei Galaxy A. Funcția Music Share sincronizează telefonul cu dispozitivul altui utilizator pentru a partaja muzică fără a fi nevoie de asocierea clasică a difuzoarelor. De asemenea, aceștia pot asocia telefoanele cu două seturi de dispozitive Galaxy Buds și pot asculta împreună aceeași muzică prin intermediul funcției Buds Together. Funcția Quick Share permite distribuirea imaginilor și a videoclipurilor, pe dispozitivele Galaxy din apropiere, fără nicio limitare privind dimensiunile formatelor acestora, astfel încât aceștia să poată obține aprobarea în timp util înainte de a posta un selfie de grup. Cu ajutorul funcției Private Share[4], utilizatorii se pot răzgândi cu privire la persoana căreia doresc să îi partajeze un anumit conținut sau pot revoca fotografiile și videoclipurile chiar și după partajarea lor printr-o singură atingere.

Galaxy A52, A52 5G și A72 sunt rezistente la apă și praf[5], cu rating IP67. Prin adăugarea Samsung Care+[6], utilizatorii pot planifica imprevizibilul cu ajutorul unui suport de asistență instantă și a unei acoperiri garantate pentru daune, avarii, furturi și pierderi. Aceștia își pot proteja datele cu caracter personal prin intermediul Samsung Knox[7] – sistemul de securitate Samsung menit să protejeze informațiile și datele personale în timp real.

Bateria durează două zile[8], având o capacitate[9] de 4.500mAh pentru A52 și 5.000mAh pentru A72.

Galaxy A52, A52 5G și A72 sunt echipate cu difuzoare stereo și o memorie externă de până la 1TB[10].


[1] SGS, cea mai importantă companie de certificare din lume, a oferit display-ului seriei Galaxy A certificarea pentru Eye Care pe baza capacității sale de a reduce lumina albastră. Această certificare poate fi găsită pe www.sgs.com.

[2] Funcția Eye Comfort Shield este „dezactivată” în mod implicit și trebuie activată în Setări.

[3] Galaxy SmartTag se vinde separat.

[4] Private Share permite o partajare mai sigură cu ajutorul tehnologiei de criptare bazată pe blockchain și funcționează între smartphone-urile Galaxy cu Android P sau o versiune mai recentă. Descărcarea aplicației este necesară pentru a trimite / primi linkul de partajare privată. După distribuire, expeditorii pot revoca fișierele trimise.

[5] Galaxy A72 și Galaxy A52 sunt certificate cu IP67. Pe baza condițiilor de testare pentru scufundare de până la 1 metru sub apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu se recomandă utilizarea pe plajă, piscină și apă cu săpun. În cazul în care vărsați lichide cu conținut de zahăr pe telefon, vă rugăm să clătiți dispozitivul cu apă curată. Presiunea ridicată a apei, precum apa de la robinet sau dușul, poate deteriora dispozitivul.

[6] Samsung Care+ este disponibil în 34 de țări. Acoperirea poate varia în funcție de țară. Pentru mai multe informații, vizitați [https://www.samsung.com/samsung-care-plus/].

[7] Disponibilitatea variază în funcție de dispozitiv.

[8] Estimat în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu / standard. Evaluat independent de Strategy Analytics între 2021.01.20-01.31 în Marea Britanie cu versiuni pre-lansare de SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 sub setare implicită, utilizând rețelele LTE și 5G Sub6 (NU testate în rețeaua 5G mmWave). Durata reală de viață a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, funcționalități și aplicații utilizate, frecvența apelurilor și mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori.

[9] Galaxy A52 LTE și A52 5G dispun de o baterie de 4.500 mAh, iar Galaxy A72 are o baterie de 5.000 mAh.

[10] Cardul SD se vinde separat.