Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

VIDEO Marian Velicu, Benefito Mobile: Pasul important care trebuie făcut este de a pregăti funcționarii statului să înceapă să lucreze cu tehnologia. Ne concentrăm prea mult pe dezvoltarea tehnologică, dar punem foarte puțin accent pe dezvoltarea profesională @ Conferința Ziua Internațională a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale 2021

Marian VELICU – CO-FONDATOR & PREȘEDINTE BOARD – BENEFITO MOBILE @ conferinţa virtuală dedicată ZILEI INTERNAŢIONALE A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU (The International Telecommunication Union), organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO, pe 17 mai 2021.

Cred că transformarea digitală, pe lângă componenta de tehnologie, de implementarea tehnologiilor pe structurile administrative, are o componentă mult mai importantă de care are nevoie pentru a avea beneficii de pe urma ei. Este vorba de componenta umană. 

Oricâtă tehnologie am avea, oricât de multe site-uri sau platforme am avea, dacă oamenii din acele instituții nu adoptă noua tehnologie și nu încep s-o folosească, toată această dezvoltare tehnologică va fi de prisos.

Din acest motiv cred că pasul important care trebuie făcut este de a pregăti funcționarii statului să înceapă să lucreze cu tehnologia, s-o adopte. Practic, este esența a ceea ce este de făcut în viitor. Ne concentrăm prea mult pe dezvoltarea tehnologică, dar punem foarte puțin accent pe dezvoltarea profesională a celor care trebuie să funcționeze în instituțiile statului.

Este inadmisibil să avem tehnologie și să mă prezint cu emailul la etajul 3, la instituția X.

Dacă vrei să comunici astăzi cu ANAF, nu există nicio posibilitate de a comunica prin e-mail. Nu sunt adrese de e-mail publice, nu există posibilitatea unei interacțiuni directe cu oamenii responsabili cu anumite zone de activitate. Te obligă și acum să te duci să depui o cerere pentru a obține un număr de înregistrare la sediul unde se găsește respectiva persoană.

Totul va depinde de pregătirea personalului, a salariaților, în special a celor de la stat, pentru că privatul se mulează mai repede pe necesitățile pieței în comparație cu statul. Din acest motiv, statul ar trebuie să se concentreze nu doar pe tehnologie și aplicații, ci și pe personalul care va folosi această tehnologie, aceste aplicații.