Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Dan Boabeș, Citylink: Comparând infrastructura de comunicații cu cea de transport, faptul că avem puțini operatori și, în oglindă, puține drumuri, vom constata ori o mărire a traficului, deci o reducere a calității pe infrastructură, ori o mărire a taxelor de transport @ Conferința Ziua Internațională a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale 2021

Dan BOABEŞ – Co-FONDATOR – CITYLINK&4mindBenefits @ conferinţa virtuală dedicată ZILEI INTERNAŢIONALE A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU (The International Telecommunication Union), organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO, pe 17 mai 2021.

Cred că autoritățile trebuie să-și arate capacitățile de a gestiona anumite forțe decizionale pe care le știm cu toții că sunt eficiente.

Dacă ar fi să compar infrastructura de comunicații cu cea de transport, faptul că avem puțini operatori și, în oglindă, puține drumuri, vom constata ori o mărire a traficului, deci o reducere a calității pe infrastructură, ori o mărire a taxelor de transport. Păstrând o paralelă între cele două infrastructuri, putem înțelegem fenomenele care pot să apară în viitor prin reducerea oportunităților pentru consumatori.

Pe termen scurt, nu vom vedea efectele imediat ale reducerii numărului de operatori, pentru că nu avem foarte multe mașini, adică nu avem foarte mult content de livrat pe zona 5G.

Efectele negative le vom vedea peste 3-4 ani, când acest content va necesita atât calitate bună cât și costuri rezonabile.

În mod sigur, transformările culturale au impact pe termen lung. Pandemia a adus lucruri bune, dar și lucruri mai puțin bune, nu toată lumea a reușit să-i facă față și, în acest context, am încercat să aduc o serie de tool-uri pentru cei care nu trec foarte bine peste noua situație.

0

Cred că partea de conținut, de intermediere între specialiștii din zona psihologică și beneficiari are și o componentă de comunicație.

Toți suntem supuși unei transformări culturale, psihologice și fiecare are o capacitate diferită de a absorbi noua situație.

Noi am observat o deschidere mult mai mare a oamenilor de a interacționa cu specialiști pentru a-și rezolva problemele generate de perioada de lockdown.

Cred că unul dintre beneficiile momentului este faptul că specialiștii sunt mai bine înțeleși, sunt adoptați de societate într-un mod mai larg.

De asemenea, cred că alt beneficiu este că avem mai mult conținut pe platforma noastră 4mindBenefits.