Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Victor Gânsac: Prima jumătate a anului a fost una excelentă pentru sectorul securității cibernetice din România și pentru Safetech Innovations – cifra de afaceri a crescut cu 76%, iar profitul net cu 202%

Compania românească Safetech Innovations (BVB: SAFE), listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, raportează o cifră de afaceri de 9,3 milioane de lei în primele șase luni din 2021, în creștere cu 76% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut și un profit net de 1,3 milioane de lei, cu 202% mai mult față de primul semestru din 2020.

„Prima jumătate a anului a fost una excelentă pentru sectorul securității cibernetice din România și pentru Safetech Innovations. Am câștigat noi contracte, contractele recurente pentru serviciile CERT au adus lichidități semnificative, precum și stabilitate și predictibilitate pentru afacerea noastră. Ne-am extins baza de clienți și am semnat în același timp contracte noi cu clienții existenți. Suntem optimiști în ceea ce privește viitorul, deoarece poziția noastră pe piața românească este puternică, iar Safetech Innovations este un furnizor cu reputație de servicii de securitate cibernetică atât pentru companiile multinaționale mari, cât și pentru cele antreprenoriale de dimensiuni medii. Având în vedere că rezultatele din primele șase luni ale anului depășesc așteptările inițiale, am decis să le comunicăm acționarilor noștri estimări revizuite ale cifrei de afaceri și a profitului pentru întreg anul 2021,” a declarat Victor Gânsac, CEO al Safetech Innovations. 

Motivul principal din spatele majorării semnificative a cifrei de afaceri este legat de creșterea cererii pentru soluții de securitate cibernetică și contractele recurente pe care compania le-a semnat cu clienții, pentru monitorizarea securității cibernetice, începând cu sfârșitul anului 2020. Acestea sunt contracte cu clienți care sunt facturați lunar și care au o durată medie de trei ani. Din cifra de afaceri totală, aproximativ 55% au fost venituri provenite din servicii de securitate, în timp ce restul de 45% au inclus soluții de securitate cibernetică, precum mentenanță, suport și implementare de soluții de securitate.

În baza rezultatelor din primele șase luni ale anului și a perspectivelor promițătoare pentru restul anului, Safetech Innovations și-a revizuit bugetul pentru 2021. Compania estimează o cifră de afaceri de 23,5 milioane de lei, o majorare cu 60% față de rezultatele din 2020 și un profit net de 5,7 milioane de lei, cu 84% mai mult comparativ cu întregul an 2020.

În data de 26 august 2021, Safetech Innovations a primit acreditarea de Auditor de Securitate Cibernetică pentru operatori de servicii esențiale, în baza Legii 362/2018 privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și sistemelor informatice de la Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO).

Cifrele din primele șase luni din 2021, nu includ rezultatele generate de filialele din Marea Britanie sau SUA, pe care compania intenționează să le înființeze ca urmare a aprobării primite din partea acționarilor în cadrul AGA din iulie 2021 și care vor fi efectiv operaționale începând cu anul 2022. Pentru a începe procesul de expansiune internațională prin stabilirea de filiale în străinătate, Safetech va efectua operațiunea de majorare a capitalului social în toamna acestui an. La 1 septembrie 2021, în conturile investitorilor erau deja încărcate drepturile SAFER01, iar în perioada următoare, compania va depune prospectul de majorare a capitalului social către instituțiile relevante. Suma atrasă va fi utilizată pentru finanțarea operațiunilor de înființare a filialelor Safetech în Marea Britanie și SUA. Cele două entități vor fi responsabile cu promovarea și vânzarea soluțiilor și serviciilor Safetech Innovations pe piețele externe.

Safetech Innovations este listată pe piața AeRO din 29 ianuarie 2021. Compania are o capitalizare de piață de peste 230 de milioane de lei. Înainte de publicarea rezultatelor financiare din primul semestru al anului 2021, acțiunile SAFE erau tranzacționate la 14,84 lei/acțiune.