Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Utilizatorii Revolut pot dona pentru salvarea pădurilor tropicale amazoniene utilizând funcția ‘Donations’

Împreună cu WWF și Alianța Pădurilor Tropicale, Revolut a anunțat că face un apel de urgență pentru susținerea celor care se confruntă în prima linie cu devastarea produsă pădurii tropicale amazoniene. „Pădurile tropicale sunt unul dintre cele mai importante ecosisteme ale planetei, așa că este devastator să asistăm la incendiile care distrug în prezent zone vaste ale Amazonului. Prin parteneriatul nostru cu WWF și Alianța Pădurilor Tropicale, ne dorim să oferim oamenilor posibilitatea de a dona mai ușor pentru sprijinirea eforturilor de stingere a incendiilor și de a avea posibilitatea să ofere ajutor de urgență pentru protejarea pădurile tropicale„, precizează Nik Storonsky, CEO și Fondator Revolut.

Toate donațiile către Alianța Pădurilor Tropicale care vor fi realizate prin Revolut vor fi direcționate către eforturile făcute în Amazon, iar pentru săptămâna următoare, toate donațiile către WWF vor fi tratate în mod similar, finanțând o serie de cauze importante care vizează protejarea pădurilor tropicale.

Incendiile stârnite în Amazon sunt o problemă globală urgentă, deoarece nu putem combate criza climatică fără a opri distrugerea pădurilor noastre. Dorim să mulțumim Revolut pentru susținerea apelului nostru de urgență și pentru că oferă clienților lor un mod ușor de a ajuta”, precizează Rob Wood, Head of Partnership Communications la WWF-UK.

Donațiile utilizatorilor vor ajuta WWF și Alianța Pădurilor Tropicale să lupte împotriva devastațiilor pe teren, precum și pentru a sprijini nevoile comunității locale și indigene pentru asistență medicală, instruire pompieri și securitate.

Mai mult, ambele organizații lucrează cu guvernele în direcția unei reglementări mai eficiente în vederea protejării pădurilor tropicale de defrișări și a altor forme de daune, în timp ce se asociază cu alte organizații pentru a găsi modalități de lucru mai sustenabile, care nu implică distrugerea unor zone vaste de pădure.

De-a lungul istoriei sale de 30 de ani, Alianța Pădurilor Tropicale s-a concentrat pe prevenirea defrișărilor la nexusul agriculturii și afacerilor. Pădurile, practici agricole mai bune și gestionarea holistică a terenurilor sunt o componentă crucială pentru reducerea efectelor schimbărilor climatice„, a spus Han de Groot, CEO al Alianței Pădurilor Tropicale. „Deși asta înseamnă, cu siguranță, schimbarea practicilor de gestionare a terenurilor pentru a fi mai sustenabile din punct de vedere ecologic, trebuie să implice, de asemenea, o schimbare a modului în care fermierii sunt remunerați pentru munca lor grea, modul în care companiile își furnizează ingredientele și ceea ce consumăm. Avem nevoie de o schimbare holistică pe termen lung„.

Utilizatorii Revolut vor putea dona prin funcția ‘Donations’ din aplicație, care permite tuturor utilizatorilor să își rotunjească plățile realizate cu cardul și să doneze diferența în scop caritabil. De asemenea, utilizatorii pot dona setând o plată recurentă sau făcând donații unice.

Într-un moment atât de sfâșietor pentru țara noastră, este profund încurajator să vedem acest val masiv de solidaritate, condus de oameni din întreaga lume. În doar câteva zile, micile donații făcute prin intermediul canalelor de social media au devenit o sursă substanțială de sprijin pentru 5 organizații braziliene care lucrează în primă linie pentru apărarea Pădurii Tropicale Amazoniene și a populației sale indigene, demonstrând că acțiunea colectivă poate face o diferență mare„, precizează Mariana Barbosa, reprezentanta Alianței Pădurilor Tropicale în Brazilia.

Suma donată de utilizatori revine fiecărei organizații în procent de sută la sută – Revolut nu percepe nicio taxă pentru donații. Nu există o sumă minimă per donație și funcția poate fi activată și dezactivată de clienți în orice moment.