Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Un asistent virtual DRUID va eficientiza recrutarea şoferilor BlackCab

BlackCab a încheiat un parteneriat cu DRUID în vederea dezvoltării unei soluții care folosește inteligența artificială pentru optimizarea comunicării și recrutarea mai eficientă a conducătorilor auto.

Asistentul virtual le oferă potențialilor șoferi BlackCab informații despre documentele pe care trebuie să le prezinte, programează vizite la sediul BlackCab și preia informații despre flota auto.

Asistentul virtual a fost lansat la finalul lunii august și rulează în paralel cu sistemul clasic (formular web) utilizat de BlackCab pentru recrutarea șoferilor.

BlackCab este prezent în București, Timișoara, Cluj, Constanța și Iași, iar, până la finalul anului, managementul vrea să extindă serviciile în Brașov, Sibiu și Craiova.

BlackCab are aproximativ 1.500 de parteneri auto, iar pentru următoarele luni managementul estimează completarea flotei conform cererii determinate de extinderea în alte trei orașe.

Dan Boabeș, Country Manager BlackCab (foto dreapta), precizează că “Aproximativ 70% dintre programările pentru discuții pe care le avem cu viitorii noștri șoferi vin deja prin intermediul noii aplicații pe care am dezvoltat-o pe baza soluției DRUID. Decizia de a adăuga un nou canal de comunicare vine din nevoia de a ne eficientiza modul de lucru, mai ales că în perioada următoare ne extindem în alte trei orașe, ceea ce înseamnă și o creștere a numărului de parteneri auto recrutați. Sperăm ca în lunile care urmează să dezvoltăm alături de DRUID o aplicație și pentru clienți, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice”.

„Cu modele de business ancorate adânc în lumea digitală, furnizorii actuali de servicii de mobilitate precum BlackCab au devenit o parte esențială a vieții de zi cu zi. Proiectul realizat de DRUID în colaborare cu BlackCab valorifică puterea tehnologiei de AI conversațional pentru a le îmbunătăți eficiența operațională datorită comunicării mai eficiente cu rețeaua de șoferi parteneri. Folosind astfel de asistenți virtuali inteligenți, suntem convinși că BlackCab va fi cu un pas mai aproape de a-și atinge obiectivul și de a face transportul mai ușor, mai rapid și mai confortabil pentru români”, afirmă Liviu Drăgan, CEO DRUID (foto stânga)