Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

Theodor Livinschi, ACCER @ GREEN IS THE NEW DIGITAL: Propunem ca o parte din energia electrică produsă de către producătorii de stat, inclusiv pe segmentul de gaze naturale, să fie transferată către consumatori. Ne dorim inclusiv o variantă în care componenta neplafonată să rămână în piața liberă, pentru că, prin ultimele măsuri, care elimină orice competiție în rândul furnizorilor, ne întoarcem în timp și dăm cu piciorul întregii dezvoltări a pieței de energie.

Theodor LIVINSCHI – Vicepreședinte – Asociaţia Companiilor Consumatoare de Energie din România @ Conferința GREEN IS THE NEW DIGITAL organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 9 septembrie 2022.

„ACCER este o inițiativă pornită în anul 2021, are 12 membri care, împreună, au o pondere de 32% din consumul național de energie electrică și de gaze naturale. Suntem o treime din consumul noncasnic al României. Printre membrii ACCER se numără TMK, Azomureș, Vrancart, Pirelli, EDS, Lindegaz sau Chimcomplex.

Dincolo de impactul prețurilor la energie în costurile de producție, ne unește și dorința unei predictibilități, care este necesară în orice context.

CONFERINŢA LIVE – Intervenţia dlui. Theodor Livinschi (min 03:29:25)

Ne dorim un nivel de protecție și prin asta nu înțelegem măsuri de sprijin în detrimentul altor participanți la piață.

Noi am pornit un demers către autorități la finalul lunii august, când au început rumorile privind modificarea OUG,. Până în prezent, avem o confirmare și o întâlnire cu reprezentanții ANRE, dintr-un număr de 15 scrisori.

Asociaţia Companiilor Consumatoare de Energie din România solicită un model prin care să ne folosim de avantajul unei producții ridicate în țară, și de energie electrică, și de gaze naturale, precum și de avantajul dat de faptul că acționarul majoritar în producția de energie electrică este statul român.

Noi propunem, respectând regulamentele UE, ca o parte din energia electrică produsă de către producătorii de stat, inclusiv pe segmentul de gaze naturale, să fie transferată către consumatori, acoperind costurile de producție ale producătorilor, asigurând și o marjă de profit, care la rândul ei să fie îndestulătoare pentru dividendele statului, pentru bugetul de stat și pentru celelalte cheltuieli ale statului.

Ne dorim inclusiv o variantă în care cealaltă componentă, cea neplafonată, să rămână în piața liberă, să fie negociată la fel ca până acum sau, de ce nu, într-un cadru mai bun între consumatori și furnizori pentru că, prin ultimele măsuri, care elimină orice competiție în rândul furnizorilor și orice dorință de a câștiga clienți noi, practic ne întoarcem în timp și dăm cu piciorul întregii dezvoltări a pieței de energie.

Un alt lucru pe care îl propunem este un mod prin care furnizorii să evite presiunea pe partea de cashflow, cât și pe partea de finanțare.

Prețurile la care s-a ajuns nu au fost luate de către nimeni în considerare la momentul dimensionării liniilor de finanțare, băncile sunt acum foarte reticente și toată implicația financiară, care lovește în preț, lovește și în condițiile de plată, respectiv în garanții și termene de plată.

Soluții sunt și, dacă vom avem o viziune comună, atât consumatorii mari, cât și producătorii, atunci cu siguranță că lucrurile se vor rezolva.”