Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Televizoarele TCL X91 QLED 8K ajung în România, cu o tehnologie ce transformă imaginile SD, HD, FHD, 4K în 8K

TCL aduce în România seria de televizoare QLED 8K – X91. Televizoarele X91, alături de alte două modele TV QLED, seriile C71 și C81, fac parte din linia TV QLED 2020 a TCL. Rezoluția 8K a seriei este de 4 ori mai mare decât a televizoarelor UHD 4K și de 16 ori mai mare decât a televizoarelor Full HD: cu 7680 x 4320 pixeli, aceasta ajunge la 33,18 milioane de pixeli.

Chiar dacă în anul 2020 nu există numeroase filme sau conținut video disponibile în rezoluție 8K, tehnologia TCL 8K poate optimiza imagini SD, HD, FHD, 4K și videoclipuri la această rezoluție, transformând automat fiecare pixel în format 8K. Rezultatul? Detalii impresionante și vii, text mai clar, lizibilitate optimă și realism îmbunătățit, indiferent de rezoluția originală a sursei.

Seria X91 aduce plus-valoare angajamentului continuu al TCL față de tehnologia de afișare Quantum Dot. Cu o calitate audiovizuală superioară, împreună cu tehnologia AI și designul modern, noile televizoare oferă consumatorilor o experiență cinematografică fără egal, în intimitatea casei lor”, a declarat Kevin Wang, CEO al TCL Industries Holdings Co., Ltd. și TCL Electronics.

La inovația și calitatea televizoarelor din seria X91 contribuie semnificativ tehnologia HDR PREMIUM 1000, care asigură o experiență de vizionare HDR excepțională, cu detalii uimitoare la nivelul luminozității, zonelor de umbră și contrast, culori vii și forme clare. Astfel, noile televizoare TCL reproduc perfect toate nuanțele de lumină pentru un efect HDR superior, asigurând în același timp o experiență de vizionare excelentă, chiar și în camere foarte luminoase, se arată într-un comunicat al companiei.

Seria X91 este echipată cu Tehnologia Dolby Vision și cu hardware de la Onkyo și tehnologia Dolby Atmos.

Seria X91 are preinstalat cel mai popular sistem de operare din lume, Android TV şi puteţi accesa, porni și controla conținutul video, ajusta volumul și multe altele, de la distanță, doar prin voce. Cu Chromecast, fotografiile, videoclipurile și muzica de pe orice dispozitiv pot fi acum experimentate pe QLED 8K. Are şi Google Assistant încorporat, capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi. 

Datorită funcționalităților audiovizuale și a ecranului foarte mare, seria de televizoareX91 Android QLEDde la TCL a primit certificarea globală IMAX® Enhanced.

„Suntem încântați să obținem această certificare și să colaborăm cu un astfel de program de elită, cum este IMAX Enhanced. Televizoarele QLED Android de la TCL au atins ultimele standarde, asigurând culoare, contrast, claritate și sunet la cel mai înalt nivel de pe piață. Cu certificarea IMAX pentru divertisment trăit pe deplin acasă, seria X91 de la TCL este cu siguranță cea mai bună alegere pentru o experiență de vizionare personalizată”, apreciază Kevin Wang.

Seria X91 include o cameră pop-up retractabilă, care asigură posibilități de conectare nelimitate, oriunde și oricând, fuzionând experiența socială cu televizorul. Cu Google Duo sau alte servicii de Internet, această caracteristică inovatoare vă permite apeluri video de grup gratuite, chat și apeluri vocale cu prietenii ori familia.