Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Cristian Dragoș, VP Retail Alpha Bank: Cu aplicaţia Alpha PhonePOS, care transformă telefonul mobil în POS, marcăm o premieră în România

Alpha Bank este prima bancă din România care va lansa o aplicație ce transformă telefonul mobil în POS, soluția fiind compatibilă cu dispozitivele mobile Android. Aplicația este dezvoltată în parteneriat cu Provision și susținută de Visa.  

Alpha PhonePOS va putea fi utilizată fără o investiție suplimentară în echipamente și consumabile şi este dedicată antreprenorilor şi liber profesioniştilor care vor putea accepta plăți cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul dispozitivelor dotate cu tehnologia NFC, precum telefoanele, ceasurile și brățările inteligente.

Tranzacțiile prin intermediul aplicației se vor face în linie cu standardele din industrie pentru tranzacțiile contactless, similare unui terminal POS clasic și asigurând procesare rapidă și acces la istoricul plăților.

Lansarea noii soluții digitale pentru acceptarea plăților cu carduri contactless va reprezenta, cu siguranță, o revoluție în domeniu. Marcăm, astfel, o premieră pe piața bancară din România, aflată în plin proces de transformare digitală. Prin lansarea Alpha PhonePOS, Alpha Bank își va consolida oferta adresată antreprenorilor români, punând la dispoziția acestora una dintre cele mai avansate game de soluții de acceptare a plăților existente în acest moment în țară”, susţine Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Aria Retail, Alpha Bank Romania.

Suntem încântați că, împreună cu Alpha Bank, pregătim lansarea unei soluții foarte simple, inovatoare și sigure de acceptare a plăților contactless de către orice comerciant din România care deține un telefon Android. Este un serviciu avantajos din punctul de vedere al costurilor și al flexibilității, care creează noi oportunități pentru o categorie largă de profesii liberale și în multe domenii, cum ar fi taximetrie, curierat sau comerțul cu amănuntul. Având în vedere dinamica pieței locale, apetitul crescut al românilor pentru tehnologie, în condițiile în care 9 din 10 plăți cu cardurile Visa în România sunt contactless și plățile mobile iau un avânt tot mai mare, suntem foarte încrezători că această soluție va fi de succes și va contribui la creșterea gradului de acceptare a plăților electronice în țara noastră„, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.