Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Telekom Romania a lansat Mobil Nelimitat

Produsul inovator Mobil Nelimitat, de la Telekom Romania, le permite clienților să se aboneze, în medie, în mai puțin de 5 minute, printr-o experiență complet digitală, cu pași ușor de parcurs. Acesta poate fi achiziţionat din magazinele Telekom Romania și ale partenerilor, precum și din orice magazin Mega Image sau Shop & Go, în urma unui parteneriat dintre cele două companii.

„Demonstrăm încă o dată că avem resursele necesare pentru a fi creativi, îndrăzneţi, inteligenţi şi vizionari, Mobil Nelimitat inovând în toţi cei patru P ai mixului de marketing: produs, preţ, plasament şi promovare. În mai puţin de cinci minute, în medie, orice client care cumpără Mobil Nelimitat de la un magazin Telekom, Mega Image sau Shop & Go, poate să treacă la abonament, pe loc, printr-un proces integral digital, uşor de urmat. Acesta este un produs telecom cu adevărat revoluţionar în România, oferindu-le clienţilor cel mai uşor mod de a deveni abonați”, precizează Andreas Elsner (foto), Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Astfel, clienții care achiziționează Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei în telefon și apelarea numărului 1234. Oricând după activarea serviciilor valabile inițial pentru 30 zile, pot alege să își înregistreze numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând câțiva pași simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, plus 100 de minute internaționale fix/mobil – totul la un preț promoțional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei, TVA inclus). Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opțiunea Mobil Nelimitat.

În magazinele Mega Image și Shop & GO, clienții vor găsi stand-uri cu noul produs ca exemplu și ca sursă de informație, acesta putând fi achiziționat de la casierie, la prețul stabilit de distribuitor, unde li se vor înmâna pliante cu detalii, inclusiv parcursul digital de înregistrare la abonament.

Experiența digitală Mobil Nelimitat aici

„În fiecare zi suntem alături de clienții noștri într-un mediu dinamic, inspirându-i și inovând permanent. Acest parteneriat, prin care Telekom aduce telefonia mobilă la îndemâna fiecărui client, este un exemplu perfect prin care zilnic încercăm să simplificăm viața clienților. Astfel, integrăm în experiența de shopping ceva absolut nou, un produs menit să răspundă nevoilor clienților noștri de a accesa servicii nelimitate de telefonie, continuând astfel și drumul nostru către un nou standard al retail-ului modern”, precizează Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

„Mobil Nelimitat este dovada noastră că înţelegem ce îşi doresc românii. Ei vor produse şi servicii simple, dar care să ofere beneficii complexe. Vor creativitate, vor distracţie, angajament şi interacţiune cu produsele şi, mai mult, vor mobilitate şi acces digital, produse şi servicii disponibile oriunde, oricând”, precizează Andreas Elsner.

Pentru a promova Mobil Nelimitat, Telekom spune lucrurilor pe nume și anunță acest abonament prin noua platforma de comunicare Ce-și doresc românii?.
Acest lucru deoarece Mobil Nelimitat este făcut de români, pentru români: fără limite, fără birocrație, simplu și accesibil.

Un studiu de piață realizat de ISRA Center pentru Telekom, pe un eșantion reprezentativ la nivel național, a revelat ce își doresc românii când vine vorba de produsele și beneficiile oferite de furnizorii lor de telecomunicații – Internet 4G nelimitat, contract fără perioadă minimă (la abonament), control digital al activării, facturii, plăților.

Mobil Nelimitat se potrivește oricărui român, indiferent de vârstă, categorie profesională, nevoie sau obicei de consum.

Cu acest produs, Telekom continua ritmul de inovatie al misiunii Hai Netliberare de a oferi acces nelimitat la servicii de telecomunicații tuturor românilor.

www.telekom.ro/vreaunelimitat