Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Tableta vârf de gamă Huawei MatePad Pro la 2.499 lei

Tableta vârf de gamă Huawei MatePad Pro este disponibilă pe piața din România la preţul de 2.499 lei (modelul Huawei MatePad Pro Wi-Fi) şi 2.699 lei (modelul Huawei MatePad Pro LTE). Versiunea LTE va fi disponibilă pe piața din România începând cu data de 11 mai.

Primele 100 de persoane care achiziționează un Huawei MatePad Pro primesc gratuit un Mouse Bluetooth Huawei și o Tastatură Magnetică Huawei. Pachetul promoțional, alături de noua tabletă HUAWEI, vor fi disponibile exclusiv la unul dintre partenerii autorizați HUAWEI, în varianta de culoare Midnight Grey, care dispune de un finisaj din fibră de sticlă. Stylusul Huawei M-Pencil, accesoriul care poate fi conectat cu tableta MatePad Pro, este disponibil la un preț promoțional de 349 lei la același partener autorizat.

Huawei MatePad Pro este poziţionată ca având cel mai mare raport ecran-corp din lume pentru o tabletă, de 90%, cu rame ultra-înguste de 4,9 mm, care înconjoară ecranul 16:10 de 10,8 inci. Este alimentată de chipset-ul vârf de gamă Kirin 990 de 7nm. În plus, datorită sistemului de operare EMUI10 cu care este echipată, tableta Huawei MatePad Pro include funcțiile Multi-Window, Multi-screen Collaboration și HUAWEI APP Multiplier. În plus, aceasta se poate conecta cu Stylusul Huawei M-Pencil și Tastatura Magnetică Huawei, permițând sinergia cu Modul PC și noile funcții WPS. Huawei MatePad Pro este și prima tabletă din lume care suportă încărcare wireless și încărcare wireless inversă

Cu o frecvență de până la 2,86 GHz, procesorul adoptă o arhitectură cu trei nivele care cuprinde două nuclee mari, două nuclee mijlocii și patru nuclee mici.

Dezvoltată pe baza tehnologiei distribuite, colaborarea pe mai multe ecrane permite transferuri de fișiere drag-and-drop între smartphone-uri și tablete. Partajarea perifericelor le permite utilizatorilor să tasteze pe smartphone folosind tastatura și ecranul tabletei sau să redea muzica salvată pe smartphone cu difuzoarele tabletei. Mai mult, utilizatorul poate să preia apeluri sau să răspundă mesajelor text direct de pe tabletă.

În situația în care utilizatorii vor să converseze în timp ce fac shopping online sau să vizioneze un videoclip scurt în timp ce navighează pe Internet, funcționalitatea Multi-Window permite partajarea ecranului în mai multe ferestre și suportă până la trei aplicații simultan. Cu Floating Window, utilizatorii pot răspunde la mesajele text în timp ce se joacă sau vizionează un film, fără a minimiza aplicația. Bazându-se pe experiența de utilizare a tabletei Android, noul HUAWEI APP Multiplier împarte imaginea aplicației în două ferestre, oferind o experiență dual-view, având ca suport orientarea landscape a tabletei. Dimensiunea ferestrelor poate fi ajustată prin simpla glisare a chenarului, pentru a se adapta nevoilor utilizatorului. Aproximativ 3.000 de aplicații globale de top vor beneficia de HUAWEI APP Multiplier până la sfârșitul lunii martie 2020.

Plasarea Huawei M-Pencil în partea de sus a Huawei MatePad Pro inițiază automat împerecherea Bluetooth și încărcarea magnetică. Huawei Notepad și Nebo for HUAWEI îmbunătățite pot fi conectate nativ cu Huawei M-Pencil.

De asemenea, Huawei MatePad Pro poate fi conectat cu ușurință cu Tastatura Magentică Huawei prin Bluetooth. Tastatura din piele vegană dispune de o distanță de 1,3 mm între taste pentru o tastare confortabilă, în timp ce tasta Shift activează și Huawei Share, oferind acces rapid la funcția Multi-screen Collaboration. Noul Desktop Mode suportă până la opt aplicații sau procese deschise simultan.

Huawei MatePad Pro vine cu panou IPS cu rezoluție 2K QHD (2560 × 1600) la o densitate de pixeli de 280 ppi. Ecranul QHD afișează gamutul de culoare DCI-P3 la luminozitate de 540 niți și raport de contrast 1500:1.

Huawei MatePad Pro suportă Histen 6.0 pentru efecte de sunet stereo 3D. Difuzorul cu patru canale de înaltă amplitudine creat de Harman Kardon reproduce chiar și cele mai complexe.

Tableta MatePad Pro vine cu Huawei AppGallery preinstalat, cel de-al treilea magazin internațional de aplicații al HUAWEI. În prezent, AppGallery cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale și 450 de aplicații românești.