Tableta Huawei MatePad T8 vine în România la 489 lei

Tableta Huawei MatePad T8 este disponibilă şi pe piața din România, în ofertă de lansare, de 489 lei pentru versiunea Wi-Fi, prețul recomandat fiind de 649 lei. Versiunea LTE a tabletei este și ea disponibilă la un preț special, de 599 lei, prețul recomandat fiind de 749 lei. Campania promoțională este valabilă începând cu data de 19 mai și se va desfășura timp de 2 saptămâni.

Huawei MatePad T8 este o nouă tabletă de 8 inci, susținută de un procesor octa-core și o baterie cu capacitate de 5100mAh.

MatePad T8 rulează EMUI10 și are funcții inteligente, inclusiv layout-uri de revistă și un mod Dark, aplicația Kids Corner pentru control parental și patru moduri de protecție a ochilor.

Tableta MatePad T8 dispune de rame ultra-subțiri, de 4.9 mm, de un raport ecran-corp de peste 80% și de o suprafață mare de afișaj, cântărind aproximativ 310 g. Este disponibilă în varianta de culoare Deepsea Blue.

Huawei MatePad T8 dispune de un procesor octa-core cu frecvența principală de până la 2.0 GHz, ceea ce crește viteza de procesare a tabletei. Chipset-ul funcționează în tandem cu bateria cu capacitate de 5100mAh, asigurând până la 12 ore de redare continuă video locală sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit.

Modul Eye Comfort optimizează temperatura de culoare din sistem, iar setările de temperatură de culoare pot fi ajustate.