Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

RAZER și NIO vor integra sistemul de iluminare Chroma RGB în vehiculele electrice inteligente

NIO și Razer au anunțat o colaborare de tip cross-platform, care debutează cu lansarea automobilului ce poartă brandul Razer, NIO x Razer ES6 Night Explorer. Ediția limitată va fi produsă în doar 88 de unități destinate pieței din China.

Dincolo de ediția limitată a SUV-ului ES6 Night Explorer, NIO și Razer vor colabora pentru a include un sistem de iluminare ambientală bazată pe tehnologia Razer Chroma RGB în viitoarele modele de automobile electrice inteligente.

Razer Chroma RGB, cel mai mare ecosistem de iluminare din lume destinat gamerilor, este compatibil cu peste 500 de dispozitive și este integrat în peste 130 din cele mai populare jocuri de PC ale momentului.

Sistemul de iluminare pentru autovehicule inteligente Razer Chroma va include caracteristici audio-video și posibilitatea personalizării iluminării habitaclului, dar și  sincronizarea efectelor din jocurile video cu sistemul de iluminare ambiental al automobilelor electrice inteligente produse de NIO.

SUV-ul NIO X RAZER ES6 NIGHT EXPLORER Limited Edition este deja disponibil în China.

Razer este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video. Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong.

NIO a fost înființat în noiembrie 2014 și este o companie globală de producție a autovehiculelor electrice inteligente. Compania are aproape 9.000 de angajați care lucrează în centrele de cercetare și dezvoltare, design și producție din Shanghai, Beijing, San Jose, Munchen, Londra și alte șase locații. În 2015, NIO a fost sponsor al echipei de piloți care a câștigat sezonul inaugural al concursului ABB FIA Formula E. În 2016, NIO a dezvăluit unul dintre cele mai rapide automobile electrice din lume, modelul EP9. EP9 a stabilit un nou record de tură parcursă de un vehicul electric pe Nürburgring Nordschleife și pe alte trei circuite de renume mondial. În 2017, NIO a dezvăluit prototipul EVE și a anunțat că NIO EP9 a stabilit un nou record mondial de viteză în categoria vehiculelor autonome în cadrul Circuit of the Americas. NIO a început oficial livrările ES8, vârful gamei sale de SUV-uri electrice pe 28 iunie 2018. A fost listată la bursa din New York pe 12 septembrie 2018 şi a lansat oficial SUV-ul cu autonomie sporită NIO ES6, în cadrul NIO Day pe 15 decembrie 2018. Pe 28 mai 2019, a început producția primelor modele ES6 în cadrul JAC NIO Advanced Manufacturing Center. Livrările modelului ES6 au început pe 18 iunie 2019.