Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Adrian CĂLIN, The e-Learning Company: Suntem cel mai important furnizor de conținut e-learning pentru organizațiile private din România, dar nu ştim cum să adresăm mediul public, pentru că nu-l cunoaștem. Ar fi o greşeală să îl abordăm ca pe sectorul privat

Adrian CĂLIN – CEO – THE e-LEARNING COMPANY @ Conferința “BURSA SOLUŢIILOR TECH ROMÂNEŞTI PENTRU TRANSFORMAREA DIGITALĂ A SECTORULUI PUBLIC” organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 1 octombrie 2021.

Mă bucur că sunt prezent aici, e prima noastră apariție în acest format. Noi nu avem așteptări de la mediul public, pentru că înainte de toate trebuie să înțelegem ce înseamnă mediul public, noi nu știm efectiv cum să ne adresăm mediului public, pentru că nu-l cunoaștem.

Suntem foarte bine „înfipți” în mediul privat, fiind printre cei mai importanți furnizori de soluții de e-learning pentru mediul privat. Modul în care lucrezi cu companiile private este diferit de modul în care lucrezi cu administrația publică. La rândul lor, și cei din administrația publică spun că și ei trebuie să facă niște schimbări. E clar că toată lumea trebuie să se adapteze, pentru că nu putem avea pretenția să avem succes fără să dialogăm, fără să comunicăm.

Dacă vom spune că putem proceda şi în administraţia publică la fel cum am funcţionat şi în mediul privat, atunci ar fi prima greșeală pe care o vom face, și una foarte mare, pentru că administrația publică are anumite caracteristici de care noi, privații, trebuie să fim conștienți.

Digitalizarea nu înseamnă introducerea unor date prin intermediul unui computer, conceputul este mult mai larg și trebuie privit ca atare.

E-learning Company se poziţionează ca fiind cel mai important furnizor de conținut e-learning pentru organizațiile private din România.

Echipa The e-learning Company asigură parteneriatul cu SkillSoft în România încă din 2007, timp în care zeci de mii de cursanți au folosit soluțiile e-learning create sau distribuite de noi.

E-learning Company oferă soluții e-learning complete:

  • Cursuri online în limba engleză de la SkillSoft
  • Cursuri localizate în limba română de la SkillSoft
  • Platformă Learning Management System (iKnowLMS)
  • Consultanță la implementarea soluțiilor e-learning

Echipa care lucrează în cadrul The e-learning Company are o experiență de peste 18 ani în domeniul e-learning.

Între anii 2000 și 2006 aceeași echipă a implementat soluții e-learning pentru clienți din SUA iar în 2004 a început implementarea soluțiilor e-learning în România.

Cursurile SkillSoft în limba română sunt utilizate de peste 35.000 de utilizatori din peste 15 companii de diverse dimensiuni (de la 100 la 7.000 de angajați) și din diverse domenii (de la bănci la companii din domeniul Retail sau Farmaceutic).

Catalogul de cursuri The e-learning Company cuprinde peste 500 de module de curs în limba română și acoperă diverse teme, de la Comunicare la Excel 2016 sau 2019, de la Vânzări până la Digital Transformation sau de la Finanțe la Managementul proiectelor.