Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Avioanele de vânătoare Strike Eagles finalizează a doua etapă a Operațiunii Castle Forge, împreună cu aliații NATO, în regiunea Mării Negre

Avioanele americane de vânătoare F-15E Strike Eagle din Escadrila 336 de Vânătoare, Grupul 4 de Vânătoare, de la Baza Forțelor Aeriene Seymour Johnson din Carolina de Nord au finalizat a doua dislocare înaintată din cadrul Operațiunii Castle Forge, exercițiul principal ce ilustrează conceptul de Agile Combat Employment al Forțelor Aeriene ale SUA din Europa și din Africa, ce reunește aliații și membrii NATO pentru a demonstra o prezență credibilă și sigură în regiunea Mării Negre. 

În perioada 30 octombrie – 6 noiembrie, avioanele F-15E au fost dislocate din nou de la  baza aeriană Larissa din Grecia la bazele aeriene Graf Ignatievo din Bulgaria și Borcea din România, unde au simulat proceduri de deschidere a unor aerodromuri și conceptul de Agile Combat Employment, anunţă Ambasada SUA la Bucureşti.

Photo credit Air Force

Pe lângă antrenamentele combinate între forțele aeriene ale NATO, integrarea aliată s-a extins pentru a include și Flota a Șasea a Forțelor Navale ale Statelor Unite. Avioanele Strike Eagle au protejat intrarea în Marea Neagră a navelor USS Porter și USS Mount Whitney, care efectuează misiuni de patrulare de rutină în zonă. În misiunea la care a participat nava USS Mount Whitney, avioanele de vânătoare americane au făcut echipă cu avionul grecesc EMB-145 și avionul turcesc E-7T, care au asigurat supraveghere aeriană și misiuni de  comandă și control. Această convergență a integrării aliate demonstrează că operațiunile aeriene și maritime reprezintă un punct de reper al operațiunilor întrunite ale NATO și că alianța are capacitatea de a forma o forță întrunită de reacție. 

În plus, avioanele Strike Eagle s-au alăturat Forțelor Aeriene ale României pentru a se integra, cu succes, cu avioanele de vânătoare ale Forțelor Aeriene Regale Canadiene CF-188 Hornet, care în prezent participă la misiunea de poliție aeriană întărită a NATO de la baza aeriană Mihail Kogălniceanu din România.

Photo credit Air Force

Generalul Jeff Harrigian, comandantul Comandamentului Aerian al NATO și al Forțelor Aeriene ale SUA din Europa și Africa, a declarat: „Castle Forge continuă să demonstreze valoarea pe care o aduce colaborarea între aliați, nu numai pentru domeniul forțelor aeriene, ci pentru întregul spectru de operațiuni militare. […] Când ne antrenăm împreună, demonstrăm că forțele noastre sunt mai flexibile, mai unite și mai capabile.” 

Avioanele Strike Eagle au sosit inițial în Europa pentru Operațiunea Castle Forge pe 6 octombrie și s-au antrenat împreună cu forțele aeriene elene la baza aeriană Larissa din Grecia în perioada 11-17 octombrie. Subunități ale escadrilei au fost dislocate la baza aeriană Graf Ignatievo din Bulgaria și baza aeriană Borcea din România în perioada 18-25 octombrie, pentru a exersa proceduri Agile Combat Employment și pentru a efectua antrenamente esențiale împreună cu forțele aeriene române și bulgare. Avioanele F-15E s-au întors la baza aeriană Larissa înainte de cea de a doua dislocare înaintată spre aceleași amplasamente. Avioanele s-au întors la baza aeriană Larissa, unde își vor continua operațiunile împreună cu forțele aeriene elene.