Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

S&T România estimează o creştere de 35% a cifrei de afaceri şi de 397,5% a profitului net până la finalul anului şi achiziţia unei companii locale

Integratorul de soluții IT&C S&T România, parte a grupului S&T AG, a înregistrat în prima jumătate a anului 2021 o cifră de afaceri în creştere cu 8% față de aceeași perioadă a anului trecut, compania estimând chiar o creștere de 35% până la finalul anului 2021. Profitul net a crescut cu peste 100%, iar până la finalul anului se estimează o creștere de 397,5%. Numărul angajaților este de asemenea în creştere, de la 183 de persoane în 2020 la aproximativ 280 de persoane în 2021. 

“Investițiile realizate în 2019 și 2020 prin care compania a achiziționat 2 companii locale, respectiv Cronus eBusiness și Kapsch CarrierCom încep să ajungă la maturitate. Industria IT&C a cunoscut începând de anul trecut o perioadă efervescentă, iar rezultatele financiare ale S&T România dovedesc că direcția de business asumată anul trecut a fost în concordanță cu oportunitățile oferite de acest context. Acesta este un semnal excelent pentru compania noastră, ceea ce ne încurajează să mergem în aceeași direcție, având în plan ca până la finalul anului 2021 să achiziționăm o companie locală care ne va completa portofoliul.” precizează Nicoleta Macovei, CEO-ul companiei.

S&T AG a înregistrat în prima jumătate a anului 2021 o creștere de 11,5%, la 600.6 milioane de euro (față de 538.7 milioane de euro în anul precedent), și EBITDA în creștere cu 12.2%, la 58.3 milioane de euro (față de 52.0 million în anul precedent). În ciuda crizei cipurilor, marja brută, de 38.8%, este aproape la același nivel cu cea de anul trecut, iar câștigul pe acțiune (undiluted) a crescut cu 6.7% la 0.32 euro (față de 0.30 euro anul trecut).

Grupul S&T raportează şi o creștere semnificativă a comenzilor aflate în desfășurare la 1,137 milioane de euro, începând cu 30 iunie 2021, de la 927 milioane de euro la data de 31 decembrie 2020. Au fost înregistrate comenzi noi, în valoare totală de 406 milioane de euro, numai în al doilea trimestru al anului. Cererea mare poate fi pusă pe seama companiilor industriale aflate în plină dezvoltare, care își stimulează creșterea cu ajutorul produselor IoT, precum și pe seama planurilor de creștere la nivel global, menite să accelereze redresarea economică impusă de criza provocată de COVID-19.

Fără criza curentă a cipurilor, ar fi posibilă o creștere și mai puternică pe termen scurt. În al doilea trimestru al anului, de exemplu, nu au putut fi realizate sau au fost amânate pentru lunile următoare comenzi în valoare de 38.3 milioane de euro, preciyeay[ oficialii companiei într-un comunicat de presă.

     “Creșterea venitului și accelerarea rapidă a comenzilor primite în prima parte a anului sunt un punct bun de pornire pentru creșterea de 12% pe care o vizăm pentru 2021. Criza cipurilor cu care ne confruntăm momentan ne diminuează în oarecare măsură aceste perspective bune, întrucât întârzie livrările și încetinește o creștere și mai puternică, pe care o preconiza situația foarte bună a comenzilor. Chiar și așa, ne-am atins obiectivele pentru 2021, și anume un venit de  1,400  milioane de euro, cu EBITDA de 140 million de euro. Reconfirmăm, de asemenea, că obiectivul nostrum pe termen mediu este de a realiza un venit de 2 miliarde de euro în 2023, cu EBITDA de cel puțin 220 de milioane de euro.” a declarat Hannes Niederhauser, CEO al grupului S&T AG.