Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Spectre x360 13 – noua generație de laptopuri premium de la HP

HP a lansat noua generație Spectre x360 13. Cu un design premium, performanță inegalabilă, mobilitate și securitate sporite, noul Spectre x360 13 îi ajută pe utilizatorii pretențioși de tehnologie din zilele noastre, care au nevoie de o experiență extraordinară, să sfideze limitele. „Consumatorii premium își doresc dispozitive frumoase, extrem de mobile și care să se adapteze stilului lor de viață activ”, precizează Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems HP Inc. „HP Spectre x360 13 combină designul inovator și mobilitatea cu funcții avansate de securitate și cu o performanță inegalabilă, care le permite utilizatorilor să-și urmărească pasiunile fără constrângeri.”

Utilizatorii își doresc din ce în ce mai mult să folosească un singur dispozitiv atât pentru job, cât și pentru activitățile de zi cu zi, cumpărătorii de laptopuri din gama premium petrecând în afara casei aproape jumătate din timpul în care folosesc calculatorul. În plus, aproape 6 din 10 utilizatori sunt îngrijorați de compromiterea datelor personale pe calculator. Având în vedere toate acestea, Spectre x360 13 propune un design sofisticat, oferă mobilitate și securitate oriunde și oricând și performanțe excepționale necesare pentru crearea și consumul de conținut.

Elegant și eficient:

• O reducere semnificativă a dimensiunii, de 13% față de modelul de anul trecut, cu un raport între ecran și ramă de 90% ce îl plasează în top la categoria sa, precum și o greutate de numai 1,27 kg – toate acestea concomitent cu creșterea puterii.

• Opțional, ecran cu luminozitate de 400niți, primul ecran OLED de la HP cu diagonala de 13 inch și rezoluție 4K cu True Black HDR, raport de contrast ridicat de 100.000:1 pentru nuanțe perfecte de negru, afișaj anti-reflexie pentru vizionare in aer liber și calibrarea culorii din fabrică cu Delta E <2 rezultând o gamă de culori cu 30% mai extinsă, pentru experiențe de vizionare uimitoare.

• Linii elegante și un design unghiular de excepție, obținut prin utlizarea unor materiale din aluminiu de înaltă calitate.

• Funcționalitate integrată superioară, prin amplasarea portului USB-C ™ în colțul de pe partea dreaptă pentru o gestionare îmbunătățită a cablurilor și a butonului de alimentare în colțul stâng al dispozitivului, pentru a evita oprirea accidentală a alimentării.

• Natural Silver este cea mai nouă opțiune de culoare, pe lângă Nightfall Black cu note de Copper Luxe și Poseidon Blue cu note Pale Brass.

Puternic și conectat:

• Specificații conforme cu cerințele esențiale ale programului de inovare Intel „Project Athena”.

• Performanțe de două ori mai bune față de generația anterioară, datorate primului convertibil HP dotat cu procesor quad-core Intel® Core ™ din Generația a 10-a, cu grafică Iris® Plus.

• Oferă până la 22 de ore de funcționare a bateriei – oferind suficientă energie pentru utilizatori pe tot parcursul zilei.

• Wireless Standard Intel® Wi-Fi 6 (802.11ax) și opțional 4×4 Gigabit LTE cu o viteză cu 122% mai rapidă în comparație cu o configurație Cat9 de 2×2, permițând până la de două ori randamentul față de generația anterioară și viteze de transfer a fișierelor de trei ori mai rapide decât Wi-Fi 5.

• Optimizarea performanței sistemului prin HP Command Center; prioritizarea sarcinilor și aplicațiilor pentru o procesare a pachetelor de date superioară și îmbunătățirea randamentului și latenței cu noul booster HP Network; vizualizarea corectă a culorilor, prin presetări adaptate pentru shopping, editarea fotografiilor sau vizionarea unui film.

Sigur și inteligent:

• Având în vedere că 6 din 10 consumatori acoperă fizic camera web a laptopului pentru a se simți mai în siguranță sau pentru a împiedica compromiterea acestora, HP Webcam Kill Switch vine în întâmpinarea acestei probleme, împiedicând piratarea camerei web printr-un comutator de pornire / oprire fizică, pentru a opri electric webcam-ul atunci când nu este utilizat.

• Microfon nou dedicat cu tasta LED pentru pornire și oprire.

• Opțional, premiatul ecran de confidențialitate încorporat Sure View Gen3 de la HP, cu afișaj de până la 1.000niți, disponibil la începutul anului viitor.

• Autentifică-te cu ușurință utilizând Windows Hello, cu funcții standard precum cea mai mică cameră IR a HP la 2,2 mm și un cititor de amprente, localizat în mod convenabil în partea de jos a tastaturii. Ajută la protejarea activității online atunci când te conectezi la rețelele Wi-Fi nesigure cu ExpressVPN și gestionează parolele folosind o soluție pe baza tehnologiei LastPass.

Prețuri și disponibilitate:

• HP Spectre x360 13 va fi disponibil în România în decembrie, începând de la 1299 euro ;

• HP Spectre x360 13 în versiunea de culoare Nightfall Black cu 16 GB de RAM, ecran OLED 4K și 1 TB SSD cu 32 GB Optane va fi disponibil în România în decembrie, începând de la 1899 euro ;

• HP Spectre x360 13 în versiunea de culoare Natural Silver cu 8 GB de RAM, display FHD și 512 GB SSD cu 32 GB Optane va fi disponibil în România în decembrie, începând de la 1499 euro.