Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Sorina Stanca, Biblioteca Judeţeană Cluj @ Platforme digitale pentru copii, părinți, bunici: După declanșarea pandemiei, biblioteca noastră, una județeană, a devenit bibliotecă mondială prin programele online oferite

Sorina STANCA, Manager, BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ „OCTAVIAN GOGA” CLUJ @ Conferința PLATFORME DIGITALE PENTRU COPII, PĂRINȚI ȘI BUNICI organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TELECOMTV.RO pe 17 iunie 2022

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj a fost partener în proiecte educaționale care cuprind toate cele trei generații, respectiv copii, părinți și bunici.

O bibliotecă publică se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mai mici și până la cei mai în vârstă. Proiectele pe care noi le-am vizat au avut în vedere acest aspect și programele pe care biblioteca le pune la dispoziție sunt orientate în sensul atragerii către bibliotecă a diferitelor grupe de vârstă.

Sistemul de biblioteci publice din România ajunge până la nivelul comunităților mici, pentru că noi avem biblioteci publice și în zona rurală, respectiv bibliotecile comunale.

Rolul bibliotecii județene este de a-i ajuta și pe cei din mediul rural să ajungă la informație și conținut de calitate. Pe zona de siguranță online, noi am desfășurat numeroase programe și proiecte educaționale pentru grupele de vârstă menționate.

Intervenţia dnei. Sorina STANCA (min. 02.03.55)

Încă din 2010 am lansat un program care se desfășoară în biblioteca județeană și în bibliotecile din județ, de alfabetizare digitală pentru vârstnici, respectiv programe de învățare a utilizării computerului și a rețelelor de comunicații. Programul se bucură de succes și încă avem public care vine spre bibliotecă pentru aceste programe.

După declanșarea pandemiei, biblioteca noastră, una județeană, a devenit bibliotecă mondială prin programele online oferite, care astfel au ajuns la vorbitorii de limba română de pe tot globul.

Încercăm să acoperim prin diverse programe și zonele sărace, prin biblioteci mobile, unde ținem diverse cursuri. Nu avem pretenția că acoperim totul și din acest motiv încurajăm și suntem deschiși la orice parteneriat. Sunt foarte importante aceste proiecte și programe care vin din zona urbană către zonele sărace, pentru că acoperim astfel dorința de cunoaștere manifestată de locuitorii acestor zone și pot fi descoperite persoanele talentate. Fără aceste proiecte, aceste talente se pierd, în cele mai multe cazuri.

Am notat mai multe idei interesante dezbătute în Conferinţa PLATFORME DIGITALE PENTRU COPII, PĂRINŢI ŞI BUNICI, pe care le voi transmise colegilor mei din bibliotecă în vederea dezvoltării şi implementării.