Sorin Felea, Atu Tech: Am investit 1 milion de euro în noua gamă de produse de securitate SAFER, cu garanţie de 5 ani

Atu Tech (a2t.ro), care se poziţionează drept cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri, lansează o nouă gamă de produse de securitate sub marcă proprie, SAFER. Este vorba de echipamente de securitate, supraveghere video, soluții de interfonie, accesorii CCTV, soluții de control acces, camere termale și produse de monitorizare a temperaturii, ce  încorporează soluții bazate pe inteligență artificială și algoritmi de învățare care permit crearea de scenarii inteligente de supraveghere video.

Noile produse SAFER au o perioadă de garanție de 5 ani faţă de 2 ani, cât acordă competitorii, se menţionează într-un comunicat de presă al companiei.

Sorin Felea, director Atu Tech precizează că dezvoltarea noii game de produse SAFER, a implicat investiții de 1 milion de euro.

Produsele SAFER au generat anul trecut vânzări de aproximativ 2,4 milioane de euro. Pentru anul 2021 Atu Tech estimează o creștere a vânzărilor de produse proprii cu până la 40%, generată de o cerere mai mare pentru echipamente de securitate, atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel office sau comercial.

Compania Atu Tech (a2t.ro), înființată în 2011, are sediul în Sibiu și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 12 milioane de euro, având o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri. Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti-incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc.