Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Soluţiile din platforma V-Hub pot fi testate gratuit timp de o lună

Vodafone Business permite testarea gratuită a soluţiilor din platforma V-Hub,  companiile putând discuta cu un consultant despre soluția digitală și configurația de care au nevoie. După activarea soluției, perioada de testare gratuită va fi de o lună.

Este vorba de soluții de semnătură digitală, soluții de emitere de facturi și alte documente de plată, soluții de arhivare electronică a documentelor, soluții de securitate, de server virtual oferit ca serviciu, soluții de creare a unui magazin online sau soluții de centrală telefonică virtuală de tip call center.

„Pe lângă consilierea gratuită pe teme de digitalizare oferită prin intermediul consultanților Vodafone Business, posibilitatea de testare a soluțiilor digitale reprezintă, în viziunea noastră, următorul pas prin care putem facilita accesul companiilor mici și mijlocii la ceea ce numim procesul de digitalizare.”, precizează Mihnea Rădulescu, Director Vodafone Business Unit, Vodafone România.

V-Hub este o platformă online dedicată companiilor mici și mijlocii care au  acces gratuit la resurse și informații despre digitalizare, despre amenințările informatice și cum se poate proteja afacerea împotriva acestora, despre cum se poate construi un website, promovare în social media sau cum se menține productivitatea într-un sistem de muncă hibrid.