evoMAG semnează cu Sameday pentru livrarea produselor în peste 1.800 de lockere easybox

Mihai Pătrașcu, fondatorul şi directorul general al magazinul online evoMAG, a semnat un parteneriat cu compania de curierat Sameday prin care le asigură clienților posibilitatea de a ridica produsele comandate din cele peste 1.800 de lockere easybox instalate la nivel național.

Astfel, dacă veţi achiziţion produse de la evoMAG le puteţi ridica oricând, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate easybox.

Punctele de ridicare de la lockerele easybox se regăsesc în București, Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Iași,  Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui și Vrancea. Disponibilitatea serviciului easybox este marcată în pagina produselor eligibile și la finalizarea comenzii, în secțiunea „Livrare”, iar costul de livrare pentru toate comenzile cu ridicare de la easybox este de 9 lei TVA inclusă, indiferent de modalitatea de plată aleasă.

Anul trecut, evoMAG a stabilit un acord cu Glovo pentru a livra produsele în mai puțin de o oră în București – parteneriat extins anul acesta și care permite comandarea de produse cu o valoare maximă de 600 de lei. Compania a implementat şi tehnologia Innoship, agregator de servicii de curierat pentru a îmbunătăți experienței clienților și a reduce timpii de livrare a comenzilor, eficientizând costurilor de livrare cu circa 15%, printr-o alocare dinamică a comenzilor către curieri. În prezent, 70% din totalul comenzilor sunt din stocul magazinului.