Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Simtel atrage 12,8 milioane de lei de la investitori

Compania românească Simtel Team, fondată în 2010 de trei antreprenori români – Iulian Nedea, Sergiu Bazarciuc și Radu Vilău a încheiat operațiunea de majorare a capitalului social, atrăgând 12,8 milioane de lei de la investitori.

În cadrul AGEA de la finalul lunii decembrie 2021, Simtel Team a aprobat majorarea capitalului social prin emiterea unui număr de 705.500 de acțiuni noi. Operațiunea a fost desfășurată în două etape, în lunile mai și iunie 2022. În prima etapă, care a avut loc în perioada 27 mai – 25 iunie 2022, acționarii Simtel existenți au avut posibilitatea de a cumpăra acțiuni SMTL nou emise pe baza drepturilor de preferință SMRLR01. La finalizarea acestei etape, investitorii au subscris 686.267 de acțiuni, reprezentând aproximativ 97% din emisiunea totală, iar compania a atras 12,5 milioane de lei. Acțiunile au avut o valoare nominală de 0,2 lei și au fost oferite la un preț de 18,1994 lei/acțiune.

De asemenea, acest procent de subscriere realizat de companie reprezintă un record pentru prima etapă a unei operațiuni de majorare a capitalului social efectuate în ultimii doi ani la Bursa de Valori București, precizează oficialii companiei într-un comunicat de presă.

Restul de 19.233 acțiuni rămase nesubscrise au fost oferite în cadrul unui plasament privat intermediat de BT Capital Partners și programat să aibă loc în perioada 29 iunie – 6 iulie 2022. Prețul unei acțiuni în cadrul acestei etape a fost de 18,2094 lei. Având în vedere interesul ridicat, plasamentul a fost închis anticipat încă din prima zi, investitorii care au participat primind acțiuni cu alocare „pro rata”, cu indicele de alocare 0,2753. În urma celei de-a doua etape, compania a atras 0,35 milioane de lei.

În ceea ce privește utilizarea acestor fonduri, aproximativ 50% au drept scop susținerea dezvoltării proiectelor aflate în derulare la nivelul celor trei linii de business ale companiei – energie regenerabilă, telecomunicații și automatizări industriale – și a celor prognozate pentru 2022. Restul de 50% va fi alocat în mod egal pentru dezvoltarea de proiecte de stocare a energiei electrice în vederea echilibrării sistemului energetic național, o rețea de stații pentru încărcarea mașinilor electrice și proiecte fotovoltaice proprii – achiziționare teren, dezvoltare proiect, construire, punere în funcțiune, etc.

Ne bucurăm de încheierea cu succes a operațiunii de majorare a capitalului social la aproape un an de la listare, mai ales că aceasta a avut loc într-o perioadă caracterizată de pesimism în ceea ce privește piețele de capital, inclusiv cea din România.” punctează Iulian Nedea, cofondator și CEO al Simtel Team.

Acțiunile Simtel Team sunt listate pe piața AeRO a Bursei de Valori București de la 1 iulie 2021, compania având o capitalizare de piață de peste 160 milioane de lei.