SG EBS donează 100.000 de euro Asociației Dăruiește Viața în lupta împotriva COVID-19

Societe Generale European Business Services, parte din Grupul Internațional Societe Generale, donează 100.000 euro către Asociația Dăruiește Viață, în lupta împotriva COVID-19

Asociația a anunțat că toate donațiile primite începând cu data de 11 martie vor fi redirecționate către sprijinirea eforturilor sistemului medical de a gestiona criza și consolidarea capacităților spitalelor de a preveni infectarea cadrelor medicale și tratarea pacienților.

Societe Generale European Business Services va direcționa 100.000 de euro către achiziționarea de echipamente speciale, precum aparate de ventilat, paturi de terapie intensivă și alte echipamente necesare, dar și echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie, care vor fi donate spitalelor din țară, anunţă Matthieu Pasquier, CEO SG EBS (foto).  

”Sistemul medical din România nu este pregătit pentru a gestiona această pandemie – vedem ceea ce se întâmplă în țări precum Italia și Franța, care au cu totul alte capacități decât noi și cunoaștem care sunt realitățile sistemului nostru și atunci putem estima cât de multă nevoie este de ajutor și de acțiune. Am decis să ne implicăm, alături de susținătorii noștri, în sprijinirea spitalelor tocmai pentru că înțelegem care este necesarul real. Cred că doar fiind solidari și implicați vom reuși să depășim această criză”, precizează Oana Gheorghiu, fondator Dăruiește Viață.

Societe Generale European Business Services a fost fondată în 2011 drept centru de servicii pentru grupul Societe Generale.