Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Omniconvert alocă 5 milioane euro IMM-urilor din eCommerce pentru a-şi creşte rata de conversie

Omniconvert, companie românească specializată în dezvoltarea de tehnologii de marketing pentru companiile din comerțul electronic, oferă IMM-urilor din acest sector posibilitatea să acceseze tehnologii prin care să își îmbunătățească rata de conversie. Valoarea totală cumulată a finanțării este de 5 milioane de euro și sunt vizate companiile mici și mijlocii din nouă sectoare de activitate din întreaga lume.

Tehnologia propusă de Omniconvert este similară cu cea utilizată de Amazon și le permite specialiștilor din marketing să înțeleagă clienții de pe site mai bine. Aceștia vor putea astfel stimula creșterea afacerilor cu ajutorul sondajelor generate în timp real. Platforma pusă de Omniconvert la dispoziția companiilor le oferă acestora posibilitatea de a segmenta automat categoriile de clienți pe care îi targetează, folosind analize de tip RFM (Recency, Frequency, Monetary), o metodă de evaluare a bazelor de date ale companiilor care desfăşoară activități de marketing, prin analiza datelor generate de ultimele achiziții ale clienților, frecvența cumpărăturilor și valoarea acestora.

Mai mult, pot fi derulate și teste A/B care analizează eficiența mesajelor sau a campaniilor targetate online și pot fi personalizate site-urile web astfel încât să genereze venituri mai mari din trafic și e-mail. Soluția creată de Omniconvert a înregistrat pe G2.com o evaluare mai bună decât cele deja existente pe piață, inclusiv cele ale unor jucători importanți, precum Adobe sau Google, precizează oficialii companiei româneşti.

Omniconvert va oferi credite cu o valoare totală de 5 milioane de euro, pentru toate companiile de profil cu mai puțin de 100 de angajați. Sunt vizate companiile care activează în sectoarele de business cele mai afectate de pandemie și anume:

  • Turism;
  • Frumusețe și cosmetice;
  • Alimente;
  • Modă;
  • Îmbrăcăminte și echipament sportiv;
  • Cărți și divertisment;
  • Echipamente IT și electrocasnice;
  • Casă și grădină;
  • Platforme de tip marketplace.

Companiile din comerțul electronic care sunt interesate să acceseze aceste credite pot găsi detalii suplimentare pe site-ul Omniconvert, la adresa www.omniconvert.com/ecommerce-relief-credits. Acestea trebuie să aplice și primesc acces gratuit, automat, la cont. Agențiile care vor să se alăture cauzei pot să trimită un mesaj la adresa contact@omniconvert.com.

Omniconvert este susținut de 3TS Capital Partners.