Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

Sesiunile de votare bazate pe blockchain s-au triplat anul trecut

Între decembrie 2020 și februarie 2021, s-au desfășurat de trei ori mai multe sesiuni de vot pe Polys, o platformă de votare bazată pe blockchain de la Kaspersky Innovation Hub, comparativ cu anul precedent. Creșterea a ieșit la iveală în urma analizei metadatelor anonimizate de pe platformă. Primele două sectoare cele mai active în ponderea sesiunilor de vot au rămas aceleași – entități educaționale și ONG-uri, dar gama celorlalte sectoare s-a schimbat în această perioadă.

Pentru a vedea cum a afectat pandemia amploarea votului la distanță, cercetătorii au examinat statistici cu trei luni înainte de adoptarea măsurilor globale, începând din decembrie 2019. Acestea au fost apoi comparate cu rezultatele din decembrie 2020 – februarie 2021.

Infografic: Cota de incidențe de vot bazat pe blockchain, per industrie

În această perioadă, cel mai activ segment pentru votul online a fost cel al educației – 60% din sesiuni au fost desfășurate de organizații din acest domeniu, în timp ce acum un an acest segment reprezenta doar 43% în sondaje. Au urmat organizațiile neguvernamentale, care au efectuat 17% din sesiuni prin această metodă, ceea ce reprezintă cu două puncte procentuale mai mult decât în ​​aceeași perioadă de acum un an. Ponderea în rândul organizațiilor și partidelor guvernamentale a crescut, de asemenea, de la 6% la 10%. Acest lucru a conturat acest segment ca fiind a treilea cel mai activ, înlocuind voturile pe probleme de afaceri.

Aceasta nu este singura schimbare observată pe parcursul anului. Deoarece întâlnirile în grupuri mari au fost în general evitate, mai puțin de 1% din voturi s-au ținut la evenimente publice, în timp ce anterior, 7% din sesiuni se încadrau în această categorie. Experții au observat, de asemenea, că deciziile comune privind inițiativele locale au scăzut, de asemenea, de la 3% în decembrie 2019 – februarie 2020, la 1% pe parcursul anului trecut, sugerând că astfel de proiecte au fost suspendate. Cu toate acestea, în decembrie 2020 – februarie 2021, ponderea lor a revenit la 3%, pe măsură ce au revenit discuțiile despre inițiativele locale.