Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

Sebastian Bănică, S&T România @ CyberWar Conference: În prezent, orice proiect derulat de S&T România are o componentă serioasă de cybersecurity. Pregătim lansarea unui serviciu dedicat zonei IMM-urilor, care va avea ca obiectiv identificarea potențialelor amenințări asupra activității unei firme și prezentarea unei soluții de protecție

Sebastian BĂNICĂ, Deputy CEO, S&T România @ Conferința RĂZBOIUL CYBER CONTRAATACĂ – Cum ne construim rezilienţa cibernetică? organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICATII Mobile şi TelecomTV.ro pe 1 aprilie 2022.

Aș vrea să abordez conceptul de cybersecurity ca utilitate. Consider că, odată cu abonamentul la energie, gaze sau internet, companiile trebuie să se gândească la un abonament pe zona cyber, care să prevină potențialele atacuri, pentru că dacă ajungem să reparăm ce s-a atacat, atunci ne întoarcem la cei 7% cădere pe bursă, ne întoarcem la plăți pentru ransomware care depășesc 7% din valoarea unei firme.

Cred că viitorul ne va rezerva din punct de vedere al zonei de cybersecurity un deployment mult mai mare decât ne imaginăm în acest moment.

Dacă ne uităm cine sunt actorii care atacă și care sunt țintele principale vom vedea că zona de utilități, cum ar fi energie și gaze, va fi cea mai vulnerabilă. Un site blocat la o utilitate publică generează haos, generează pierderi. 

În urma cu trei ani, un raport de specialitate punea zona de riscuri cyber undeva pe locul 4 sau 5, înainte altor riscuri, cum ar fi cel terorist.

În prezent, riscul cyber a urcat pe locul trei ca importanță, după riscul de schimbări climatice și altele de acest tip.

În momentul de față, orice proiect derulat de S&T România are o componentă serioasă de cybersecurity.

Zona cybersecurity este o direcție strategică pentru S&T România de mai bine de doi ani.

CONFERINŢA LIVE

Numeroase proiecte derulate în piață au o puternică componentă cyber, fapt ce arată că s-a trecut de la nivelul de preocupare la nivelul de implementare.

Dacă anterior doar companiile mari, jucătorii importanți aveau preocupări în zona cyber, lucrurile s-au schimbat și observăm că și zona IMM-urilor devine interesată de acest subiect. 

În acest sens, S&T România pregătește lansarea unui serviciu dedicat zonei IMM-urilor, care va avea ca obiectiv identificarea potențialelor amenințări asupra activității unei firme și prezentarea unei soluții de protecție.

S&T România își dorește să continue în domeniul proiectelor critice și zona cyber este un astfel de domeniu, este o zonă în care clienții au nevoie de tot fluxul, de la audit și implementare. Ne vom dezvolta în continuare această zonă.

S&T România a acționat stand alone în cadrul proiectelor care integrează soluții IT&C, dar nu exclude colaborări cu jucători precum Orange România, care și-a întărit capacitatea pe această zonă în urma preluării diviziei de telefonie fixă a Telekom Romania.

Dacă vorbim despre punerea în practică a unor proiecte și operaționalizarea acestora, capacitatea firmelor locale și multinaționale există, n-am niciun fel de dubiu. 

Dacă mă întrebaţi de capacitatea operațională a aducerii acestor proiecte în faza de licitație, adjudecări, semnări de contracte, derulări de contracte, existența personalului de specialitate din partea beneficiarilor care să poată gestiona aceste proiecte, pot să spun că acolo este un loc cu resurse limitate, ca să nu spun altfel.

Cred că noi, industria IT&C locală, am știut să folosim momentele mai puțin favorabile, cum este cel provocat de războiul din Ucraina, în favoarea noastră, în sensul că mobilizarea și modul în care se lucrează reușește să scoată la suprafață niște resurse la care nu ne așteptăm. Pare paradoxal, noi suntem pregătiți și reușim să finalizăm mai bine proiectele.