Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Sebastian Bănică, S&T @ Gala DX 2022: Diferențiatorul nostru pe piață este echipa. Toate proiectele pe care le-am preluat, le-am dus la final, un lucru din ce în ce mai rar în zona de integrare IT&C.

Sebastian BĂNICĂ, Deputy CEO – S&T România @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

DIGITAL TRANSFORMATION TEAM AWARD – S&T ROMÂNIA
– Sebastian BĂNICĂ
Deputy CEO

Nu mă așteptam ca premiul pentru echipă să ajungă la noi, la S&T Romania, dar consfințește ceea ce am reușit în piață în ultimii 3-4 ani.

Am primit multe întrebări de la diverși cunoscuți din piață care este diferențiatorul S&T Romania pe piață. Răspunsul este dat chiar prin premiul primit – DX Team -, faptul că suntem o echipă. Toate proiectele pe care le-am preluat, le-am dus la final, un lucru din ce în ce mai rar în zona de integrare IT&C.

Foto st-dr: Sebastian Bănică şi Ion Vaciu

Evident că echipa este cea care a reușit să facă aceste proiecte și mulțumirile mele vin către colectivul S&T Romania. Am ajuns la 300 de angajați și ne dorim ca această transformare digitală să aducă umanitatea, așa cum a spus aici domnul Silviu Hotăran, iar problemele implementate să rezolve necesități și să nu fie subiecte de presă în tabloide.

Sunt convins că toate proiectele pe care le va genera PNRR și celelalte fonduri UE care vin în piață ar trebui să aibă în spate același scop nobil. Educația pentru noi, așa cum s-a afirmat mai devreme, reprezintă un obiectiv important și credem că primul lucru pe care putem să-l facem cu adevărat pentru viilor este să ne educăm copiii astfel încât ei să preia mai departe ceea ce noi facem acum.

VIDEO

În 2023 va fi finalizat proiectul de bibliotecă virtuală, prin care copiii noștri vor avea oportunitatea să acceseze lecții electronice, cu content interactiv, astfel încât învățământul să nu devină o corvoadă în situații similare pandemiei și să reducă abandonul școlar.

Laudatio susținut de către Silviu Hotăran:

Am ascultat cu atenție și cu bucurie ce s-a întâmplat până acum în cadrul acestui eveniment. Cred că obiectivul principal al transformării digitale este dezvoltarea umanității, să nu uităm de acest lucru.

Mă bucur că am fost invitat să vorbesc despre valoarea unei echipe. Această transformare digitală se întâmplă printr-o echipă, iar rolul acesteia este extrem de important și dincolo de partea tehnologică. Sunt oameni care se ocupă de viziune, de obiective, sunt oameni care se ocupă de planning, de analiză, de compliance, de GDPR, de cyber security.

Esențial este că discutăm despre o echipă, această echipă are un rol extraordinar dincolo de tehnologie, ea este un exemplu pentru ceilalți, echipa trebuie să exploreze.

Astăzi, neprevăzutul nu este după colț, este cu noi la masă. 

Ce se întâmplă când apare neprevăzutul? Neanderthalul din noi aduce teamă, frică, panică. Ce-ar fi dacă ne-am educa în așa fel încât să devenim din problems solvers exploratori de oportunități?

Acesta este rolul echipei care se ocupă de digital transformation, să fie un exemplu pentru ceilalți. Toți se uită la această echipă, pentru că tot ce se întâmplă în acest proces de transformare digitală are un impact asupra angajaților, asupra colegilor din companie, dar nu numai. Are impact și asupra clienților, asupra partenerilor de business, deci trebuie create așteptările corecte de la bun început, iar aceste așteptări sunt foarte mult legate de exemplul pe care îl dă echipa care lucrează la acest program.