Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

„Școala din valiză” pentru 35 de şcoli din mediul rural

Încep înscrierile la programul „Școala din valiză” dedicatșcolilor din mediul rural, organizat de Fundația Vodafone România și Fundația World Vision România. Școlile pot aplica până pe 28 iunie pe https://www.scoaladinvaliza.ro/apel/, din totalul de aplicații urmând a fi selectate 35 de școli.

Pot aplica doar școli din zona rurală și ale căror cadre didactice pot să predea minimum două lecții digitale pe săptămână. Mai multe despre criteriile de eligibilitate și despre responsabilitățile aplicantului sunt disponibile aici

În prezent, la aproximativ un an de la lansarea în școli, programul „Școala din valiză” este operațional în 22 de unități de învățământ din 11 județe, având peste 11.000 de beneficiari, dintre care 6.000 sunt beneficiari direcți (profesori și elevi).

Programul are trei componente principale. Prima este dotarea școlilor cu infrastructură hardware mobilă, oferită gratuit acolo unde aceasta este fie absentă, fie deficitară. Echipamentele sunt dezvoltate pe baza conceptului „Instant Classroom” și constau într-un kit, sub formă de valiză, care conține un laptop pentru profesor și 30 de tablete pentru elevi.

A doua componentă a programului este formarea competențelor digitale ale profesorilor, cu aplicabilitate directă în activitatea de la clasă. „Școala din valiză” răspunde, astfel, unei probleme de ordin sistemic a învățământului preuniversitar din România, respectiv deficitul de competențe în ceea ce privește utilizarea tehnologiei în scopuri educaționale.

A treia componentă este reprezentată de platforma www.scoaladinvaliza.ro și resursele educaționale disponibile prin intermediul acesteia, respectiv lecții digitale create de profesori, accesibile pentru elevi atât de la clasă, cât și acasă.

Şcoala din Valiză le oferă profesorilor și elevilor din mediul rural acces gratuit la o valiză tehnologică dotată cu tablete și laptop și la internet.