Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Samsung prezintă 4 proiecte „C-Lab Inside” și 17 start-up-uri „C-Lab Outside” la CES 2021

Samsung Electronics își va prezenta proiectele C-Lab și start-up-urile C-Lab Outside la CES 2021 în perioada 11-14 ianuarie. Samsung va dezvălui patru proiecte în curs de desfășurare din programul in-house C-Lab Inside. Pe lângă acestea, șaptesprezece start-up-uri susținute de C-Lab Outside, din programul de accelerare a Samsung, vor participa, de asemenea, la eveniment.

Având în vedere lipsa de oportunități pe care start-up-urile le-au avut în ceea ce privește participarea fizică la expoziții din industrie pe fondul pandemiei în 2020, Samsung susține participarea virtuală a start-up-urilor la CES din acest an pentru a le ajuta să atragă potențiali investitori și cumpărători. De asemenea, expoziția din cadrul CES a acestui an va face loc, pentru prima dată, start-up-urilor locale susținute de Samsung în colaborare cu Daegu Center for Creative Economy & Innovation și Gyeong-buk Center for Creative Economy & Innovation.

C-Lab Inside: Patru proiecte adresate unor varietăți de stiluri de viață ce urmează a fi expuse

C-Lab Inside, lansat în 2012, este un program intern de colectare a ideilor ce are ca scop încurajarea și alimentarea ideilor inovatoare venite din partea angajaților Samsung. Acesta va fi cel de-al șaselea an consecutiv în care C-Lab participă la CES.

Cele patru proiecte realizate prin programul C-Lab Inside sunt:

 • – EZCal, aplicație automată de calibrare a calității imaginii TV pentru o calitate a vizionării la nivel cinematografic;
 • – Air Pocket, dispozitiv portabil de stocare a oxigenului;
 • – Scan & Dive, dispozitiv IoT și soluție pentru clasificarea materialelor, precum și recomandări de îngrijire optimă;
 • – Food & Sommelier, serviciu pentru găsirea unui echilibru optim între alimente și vinuri.

C-Lab Outside: 17 start-up-uri cu soluţii de la AI la asistență medicală și divertisment

Creat în octombrie 2018, C-Lab Outside este un program special gândit pentru a accelera dezvoltarea de start-up-uri, vitalizând ecosistemul start-up-urilor din Coreea de Sud. Programele locale de incubare a start-up-urilor de la Daegu Center și Gyeong-buk Center for Creative Economy & Innovation sunt, de asemenea, derulate ca parte a C-Lab Outside.

Start-up-urile înscrise în programele C-Lab Outside sunt prevăzute cu spațiu de lucru pentru birou, sesiuni de mentorat realizate de angajații Samsung, oportunități de a participa la expoziții IT globale, relații cu investitori și sprijin financiar.

În ultimul an, șaptesprezece start-up-uri s-au alăturat acestor programe, participând la CES 2021. Inovațiile prezentate de companii includ:

 • Anonimizarea informațiilor cu caracter personal bazată pe AI de către Deeping Source;
 • Crearea unui avatar în viața reală prin scanare 3D și soluție de creare a conținutului VR / AR de către Flux Planet;
 • Dispozitiv de gestionare a ritmului de creștere pentru copii de către Magpie Tech;
 • Crearea anumit design de modă pe bază de imagini cu tehnologie AI de la Designovel.

Trei start-up-uri din cadrul C-Lab Inside au fost premiate pentru inovație la CES 2021

Samsung Electronics susține proiectele C-Lab Inside cu potențial ridicat pentru a se dezvolta ca start-up-uri complete încă din 2015. Trei startup-uri de la C-Lab Inside – Luple, Bluefeel și Pixelro – așteaptă parteneri și consumatori globali la CES 2021.

CTA (The Consumer Technology Association) a recunoscut, de asemenea, eforturile din cadrul programului Samsung de incubare a start-up-urilor, desemnând trei dintre start-up-urile incluse în programul C-Lab Inside pentru a fi premiate cu titulatura de innovation honorees of CES 2021 în domeniul sănătății și wellness-ului.

Câștigătorii sunt:

 • – Luple, care a dezvoltat un dispozitiv portabil și artificial de lumină solară;
 • – Breathings, producător al unui dispozitiv IoT care gestionează cu ușurință sănătatea respiratorie,
 • – Linkface, premiat pentru cel de-al doilea an consecutiv acum, pentru crearea unui dispozitiv cu bandă pentru gât care monitorizează semnalele biologice legate de respirație și inimă.

Samsung Electronics a anunțat în 2018 că va susține 300 de start-up-uri coreene prin intermediul C-Lab Outside și 200 de proiecte prin C-Lab Inside pentru următorii 5 ani.