Interfața Samsung SmartThings face upgrade la viaţa conectată

Samsung Electronics lansează următoarea generație SmartThings, al cărei design împarte aplicația în cinci secțiuni diferite – Favorites, Devices, Life, Automations și Menu.

  • Favorites reprezintă noul ecran de pornire din SmartThings și adună dispozitivele, scenele și serviciile utilizate cel mai mult pentru un acces mai rapid.       
  • Secțiunea Devices le permite utilizatorilor să vizualizeze și să controleze toate dispozitivele, conectând televizoare, becuri, electrocasnice și multe altele.
  • Life este un spațiu virtual destinat explorării vieții conectate, precum SmartThings Cooking, un magazin unic, bucătărie și experiențe de pregătire a meselor.
  • Automations conectează dispozitivele și le permite să lucreze împreună și să răspundă la anumite comenzi specifice din casă, precum deschiderea ușii și aprinderea luminii.
  • Meniul va găzdui caracteristici SmartThings suplimentare, precum laboratoare SmartThings, notificări, istoric și setări.

Noua interfață este disponibilă pentru dispozitivele Android începând de astăzi, iar în curând, și pe cele cu iOS. Această actualizare vine în urma anunțului recent al SmartThings cu privire la aplicația Windows, care oferă o experiență similară chiar de pe Galaxy Book și orice alt computer Windows.

Recent, SmartThings a anunțat integrarea protocolului Matter în ecosistemul său, pe lângă Wi-Fi, Z-Wave şi Zigbee.