Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Huawei intră în programul „Rabla pentru Electrocasnice” cu cel mai nou laptop al său şi cu tableta MatePad Pro

Huawei participă la programul „Rabla pentru Electrocasnice” pentru laptopuri și tablete cu cel mai nou laptop al său, MateBook D15, dotat cu procesor Intel Core i3, precum şi cu tableta MatePad Pro. Oferta este disponibilă în magazinele eMAG și Altex cu cele mai mici prețuri de până acum, începând de la 1.999 lei* pentru laptop și de la 2.099 lei pentru tabletă, valabile până la epuizarea voucherelor oferite de stat.

Doritorii trebuie să dispună de un voucher eligibil emis online de către AFM (Agenția Fondului de Mediu) și să fie dispuși să aducă la schimb un echipament spre reciclare din următoarele categorii de produse: PC (unitate centrală și monitor) sau alte produse electrocasnice vechi cum ar fi: mașini de spălat, aparate de aer condiționat, aparate frigorifice, televizoare sau aspiratoare. Acest voucher va fi folosit în magazinele partenere eMAG sau Altex, la comandarea unuia dintre cele două produse menționate, conform regulamentului campaniei.

MateBook D15 are ecran FullView foarte subțire, de doar 5,3 mm, și un raport ecran-corp de 87%. Tableta HUAWEI MatePad Pro are un raport ecran/corp de 90% și ramă îngustată la 4,9 mm, cu afișaj FullView de 27,43 cm.

*prețuri valabile după aplicarea valorii voucherelor din programul AFM „Rabla pentru Electrocasnice”, în limita stocurilor disponibile.