Rovinieta se poate achiziţiona şi din aplicația CEC Bank Mobile Banking

Rovinietele pot fi achiziționate direct din aplicațiile de mobile și internet banking ale CEC Bank, începând din luna iunie, plata realizându-se automat din contul utilizatorului, fără a fi nevoie de introducerea altor date bancare. Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank în acest proiect.

Rovinieta se emite automat în format electronic, fiind salvată în secțiunea dedicată din aplicație, care servește și ca arhivă pentru toate rovinietele emise în aplicație.

„Având în vedere contextul social în care ne aflăm, care deschide dorința de a călători după o perioadă lungă de restricții, dar în care se menține nevoia limitării expunerii sau alte contexte, este important să oferim publicului soluții cât mai la îndemână, facile și sigure, pentru achiziția documentelor de drum necesare – în acest caz, a rovinietelor. Integrarea cu aplicația de Mobile Banking a CEC Bank este un pas important în această direcție, care le permite posesorilor de vehicule să achiziționeze rovinieta obligatorie extrem de rapiddeclară Radu Banzea, Director General Scala Assistance.

Fie că este vorba de roviniete pentru autoturisme sau pentru vehicule comerciale, de roviniete pe un an sau pe termene scurte – o săptămână, o lună sau 30 de zile-, am pus la dispoziția clienților o metodă de plată rapidă și sigură, ce poate fi accesată oricând și de oriunde”, susţine  Mugur Podaru, Director Operațiuni la Distanță în cadrul CEC Bank. 

Aplicația de mobile banking a CEC Bank are peste 120.000 de utilizatori.

Opțiunea de comandă a rovinietei în aplicație se alătură unei suite de funcționalități care mai cuprinde, printre altele integrare cu ghiseul.ro pentru vizualizarea și achitarea taxelor, impozitelor și amenzilor, Plăți instant și Alias Pay (plăți pe baza numărului de telefon) către destinatari cu conturi la bănci care au aderat la acest serviciu Transfond sau conectarea conturilor de la alte nouă bănci de top și instituții financiare, pentru vizualizarea soldului și a tranzacțiilor.

Aplicația de mobil CEC Bank Mobile Banking este disponibilă în Google Play și App Store. Opțiunea de achiziție a rovinietei este accesibilă și pe platforma web de internet banking a CEC Bank.