Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Radu Nicolescu, Consilier de Stat al Prim-ministrului în domeniul IT: Ghiseul.ro se extinde şi către persoanele juridice

Prin Ghiseul.ro doar persoanele fizice puteau să plătească, până acum, cu cardul, taxe şi impozite, dar odată cu intrarea în vigoare a modificărilor propuse, orice persoană fizică sau juridică va putea plăti prin orice mijloc electronic, orice sumă datorată către orice autoritate sau instituție publică.

Dezvoltarea platformei Ghișeul.ro, deja folosită de aproape 600.000 de români, pornise în decembrie, de la o discuție cu George Anghel, directorul general al Asociației de Plăți Electronice din România (APERO), care sprijină Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), în gestionarea Ghișeul.ro. Acum este mai necesară ca oricând, însă impactul benefic al acestei Hotărâri de Guvern se va face simțit și după ce vom depăși pandemia COVID-19.  Extinderea serviciului către persoanele juridice va elibera timp și va elibera de griji oamenii din spatele companiilor care construiesc economia reală, şi prin contribuţiile lor susţin funcţionarea statului.”  a declarat Radu Nicolescu.

Această nouă prevedere, aprobată recent prin Hotărâre de Guvern de către cabinetul Ludovic Orban, urmează să fie implementată de ADR care gestionează activitatea Ghiseul.ro în colaborare cu APERO.

“Timpul cetățenilor nu trebuie irosit stând la cozi interminabile. Instituţiile şi serviciile publice trebuie să fie gândite în jurul şi puse la dispoziția cetățeanului. Interacțiunea cu statul trebuie să fie cât mai redusă, mai simplă și mai eficientă. Prin digitalizare putem ajunge acolo. Putem reduce la minim statul la cozi și ghișee şi putem economisi timp şi resurse atât pentru funcționari cât și pentru contribuabili.”, adăugă Radu Nicolescu.