Program de extra-beneficii pentru clienții companii lansat de Telekom Romania

Telekom Romania a lansat un program de extra-beneficii pentru clienții companii, conceput pentru a le oferi acestora suport în activitate. Începând cu 8 iulie, clienții business au acces la o serie de extra-beneficii care le pun la dispozitie instrumente utile pentru activitatea lor și pentru motivarea echipelor. “Când am conceput acest program am avut în minte filozofia care ne-a ghidat acțiunile în ultimii ani și care ne-a adus rezultate bune în zona de B2B, filozofia #GAMECHANGER. Telekom Romania a devenit #GAMECHANGER în industria telecomunicațiilor prin lansarea abonamentelor Freedom care au schimbat radical serviciile oferite antreprenorilor, iar prin acest nou program ne dorim să continuăm să schimbăm regulile și să îi răsplătim pe clienții noștri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o atunci când au ales serviciile noastre, oferindu-le și altfel de beneficii, care să susțină creșterea performanțelor echipelor și a business-ului lor . Vorbim despre beneficii care nu sunt din zona telco, ci din zona de business și pentru care clienții nu trebuie să acumuleze tradiționalele puncte, ci trebuie doar să acceseze serviciile noastre utilizând instrumente digitale”, precizează Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom România.

Acest program se adresează atât clienților existenți, cât și celor care aleg să se porteze în reţeaua Telekom Romania și face parte dintr-o serie de inițiative dedicate susținerii antreprenorilor, pe care compania le desfășoară în spiritul filozofiei #GAMECHANGERS.

Programul debutează cu două campanii care oferă extra-beneficii atât pentru business, cât și pentru angajați: două pachete de team building la Formula 1 Germania și 1.000 de vouchere de 100 de euro reducere la zborurile Blue Air. Aceste extra-beneficii pot fi accesate prin conectarea la platforma MyAccount.

În intervalul 8-17 iulie 2019, toți clienții companii care dețin servicii fixe și mobile de la Telekom sau care își portează serviciile convergente la Telekom, până la data de 17 iulie 2019, se pot înscrie în competiția pentru două premii, constând în câte un pachet de team building pentru 4 angajați la Marele Premiu al Germaniei, din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1. Pachetele includ transport, cazare și bilete de intrare pentru vizionarea curselor care vor avea loc pe 27 și 28 iulie la Hockenheim (Germania).

De asemenea, în perioada 8 iulie-31 august, clienții companii care aleg să se porteze în reţeaua Telekom Romania, optând pentru abonamentul Freedom Mobile 5 și să achiziționeze oricare dintre telefoanele mobile Samsung S10, S10+ sau S10E, pot beneficia de unul dintre cele 1.000 de vouchere de 100 de euro reducere la bilete pentru zborurile Blue Air.

Voucherele pot fi utilizate pentru achiziția de bilete la toate zborurile regulate Blue Air, oricând până pe data de 30 noiembrie 2019. Perioada de călătorie este valabilă pană în data de 28 martie 2020.

Informații detaliate despre cele două campanii sunt disponibile pe www.businessliber.ro.

Programul de extra-beneficii va continua cu noi inițiative, ale căror detalii vor fi disponibile pentru clienți în curând.