Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Profesorii pot urma cursuri online gratuite de educație digitală și programare vizuală

Asociația Techsoup lansează ediția de primăvară a cursurilor online gratuite pentru învățători, elevi și profesori de la licee cu profil pedagogic, profesori de informatică și IT&C din întreaga țară, care se pot înscrie pe www.indreptardigital.ro și www.predauviitor.ro până pe 15 martie. Durata cursurilor este de 10 săptămâni (3 martie – 15 mai) și se finalizează cu realizarea unui proiect practic, la clasă și diplomă de absolvire primită după îndeplinirea tuturor cerințelor din curs.

Cursul online Intensiv de educație digitală pentru profesori de informatică și TIC (cu înscrieri pe www.predauviitor.ro) este sprijinit de Romanian-American Foundation, Societe Generale Global Solution Centre și Google, iar cCursul online Intensiv de educație digitală pentru învățământ primar (cu înscrieri pe www.indreptardigital.ro) este sprijinit de Google.org, prin Fundația Tides și SAP România.

Cele două cursuri îi pregătesc pe profesori pentru a utiliza tehnologia la clasă, atât într-un context de predare online sau hibridă, cât și pentru școala față în față. 

Cursul online Introducere în Scratch pentru profesori de gimnaziu (cu înscrieri pe www.predauviitor.ro) este sprijinit de Romanian-American Foundation, Societe Generale Global Solution Centre și Google. Metodologia celor 3 cursuri se bazează pe profilul de competențe al profesorului dezvoltat de International Society for Technology in Education (ISTE – SUA) și DigiCompEdu al Comisiei Europene. 

La ediția din toamna anului 2020 a cursurilor online create de Asociația Techsoup s-au înscris peste 6.000 de profesori.