Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Premieră Telekom Romania: cel mai extins configurator online de servicii din piața telecom din România

Telekom Romania lansează cel mai extins configurator online din piața de telecomunicații din România, ce include toate serviciile fixele și serviciile mobile cu abonament ale operatorului.

Acest produs digital utilizează o interfață intuitivă, ce poate fi accesată atât de pe desktop, cât și de pe mobil. De exemplu, atunci când un client are nevoie de un număr mai mic de canale TV, dar este pasionat de filme sau dorește un abonament mobil care să conțină mai multe minute internaționale și mai multe opțiuni de roaming, configuratorul îl ghidează instant, oferindu-i un pachet personalizat.

 „Implementarea acestui proiect este o evoluție naturală care susține în continuare eforturile noastre de simplificare și digitalizare. De data aceasta propunem o abordare diferită, aceea de a întreba întâi clientul care îi sunt nevoile și de a configura ulterior un pachet de servicii. Este mult mai rapid să selecteze aceste beneficii în cadrul configuratorului, iar noi să îi recomandăm pachetul care i se potrivește. În felul acesta clientul economisește timp pentru că nu este nevoit să caute informația pe site sau să compare beneficiile tuturor abonamentelor fixe și mobile sau ale opțiunilor dorite pentru a selecta oferta potrivită”, explică Gabriel Trăistaru, Directorul Diviziei de Digitalizare,Telekom Romania.

După validarea opțiunilor, solicitarea este înregistrată și un reprezentant Telekom va contacta respectivul client pentru finalizarea procedurii de contractare.